Eindverslag

Beoordeling 5.1
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 549 woorden
  • 28 augustus 2008
  • 40 keer beoordeeld
Cijfer 5.1
40 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

Het balansverslag van ckv1

Mijn mening over de kunst is eigenlijk nog altijd hetzelfde als voor de ckv1 lessen.
De voorbereiding die in een voorstelling zit ligt mij niet zo en voordat je een goede musical op touw hebt gezet ben je misschien wel maanden of een jaar verder. Dit lijkt mij niet de moeite waard voor een film/ musical. De les over cabaret vond ik wel leuk omdat je er af en toe ook nog een keer om kon lachen. Ckv1 is een vak wat mij op zich niet zo interesseert doordat we eigenlijk de helft van de tijd dingen aan het maken zijn waar we toch geen cijfer voor krijgen. Geef ons dan gelijk allemaal een voldoende. Natuurlijk zijn het verplichte opgaven die je moet maken maar het slecht nergens op. Verder vond ik dit jaar dat u te weinig op school aanwezig was. Een leraar Engels zie je nog wel eens lopen en dus kun je vragen aan degene stellen. Bij u was dit absoluut niet het geval. Alleen op donderdag voor een paar uurtjes kunnen we u vragen stellen. Door dit soort dingen gaan veel mensen het vak ckv1 als onzin beschouwen. Als de lerares er ook al niet vaak is waarom zouden wij als leerlingen dan wel komen. Het scapino-project vond ik wel aardig leuk doordat er ook niet zo een hele lange voorbereiding voor nodig was. In een middag hebben we toen alles erin gestampt en uiteindelijk er een goede voorstelling van gemaakt. Een nadeel was alleen dat het er bijzonder warm was en dus zeer zweten tijdens zo`n uitvoerige dans. Verder vond ik odyssees een zeer raar project. In een donker gebouw met vieze beesten en een raar mens die vertelde in een naar mijn mening akelige toon. Dit was een stom gedoe omdat wij ook niet goed op letten en er vaak doorheen praten werd het misschien nog akeliger omdat de spreker een beetje boos was. Verder ben ik dit kwartiel voor ckv1 naar 2 leuke films heen geweest al was de tweede dan niet zo super het was een leuk mentoruitje. Of er later kunst bij mij in huis komt te hangen is sterk de vraag. Ik denk dat het ook helemaal van de smaak van mijn vrouw afhangt.
Ik weet in ieder geval zeker dat deze kunstlessen over 30 jaar niet meer in mijn geheugen zullen staan als leuk en interessant. De les van Niek van Dijken vond ik nog een van de betere lessen. Verder hebben we de helft van de lessen niks gedaan en hadden we dus net zo goed naar huis kunnen gaan. Mijn mening is dus niet zo heel erg veranderd ten opzichte van het begin van het schooljaar. Ik heb het 1ste uur les en dan 3 uur niks. Vervolgens kom ik pas bij ckv1 waar we dan ook nog niks doen. U mag blij zijn dat ik niet gespijbeld heb want het lag soms wel in mijn ideeën. Als laatste wil ik nog even toevoegen aan dit verslag dat de muziek die gedraaid werd niet altijd even leuk was. Ik hou niet zoveel van een bepaalde muzieksoort maar ken zo ook mijn grenzen. Later denk ik wat in de economie te gaan doen en wie weet komt er nog een bepaalde kunstvorm bij kijken.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.