Vakantiefolder voor de zomer: over een niet bestaande plek

Beoordeling 6
Foto van een scholier
  • Keuzeopdracht door een scholier
  • 5e klas vwo | 387 woorden
  • 5 oktober 2015
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 6
2 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
"Hij was echt die meester die iedereen voor de klas wil hebben"

Pabo-student Melle wil graag leraar worden. Wij spreken hem over zijn rolmodel en hoe het is om stage te lopen. Wil je meer weten over hoe het is om voor de klas te staan en hoe je zelf leraar kunt worden? Check onze pagina over ‘leraar worden’! 

Naar de pagina

ZOMER

Perf, de vakantiebestemming met een breed aanbod in zomer activiteiten. Dit door haar warme en stabiele zomerklimaat en een wisselend landschap aan een van de mooiste zeeën!

Door de centrale ligging in Europa kan Perf goed bereikt worden per auto en met het vliegtuig. In slechts drie uur vliegt u van Amsterdam naar de hoofdstad, Dompie, van Perf. Van waaruit u in slechts een uurtje met de bus aan de kust bent, waar u een Zuid Frans gevoel ervaart met een vleugje Italiaans temperament. In de zomer periode kunt u genieten van de bloeiende flora met subtropische planten en bomen. Oplopende temperaturen tot wel 35 graden zorgen voor een ultiem zomergevoel!

Doordat de gebergte direct achter de kustlijn liggen, is er van droogte in de zomer geen sprake en staat alles nog volop in bloei!

Voor iedereen wat wils in de zomermaanden !

Diverse cursussen voor beginnende en gevorderde duikers worden aangeboden in de kleine dorpjes aan de kust.

Het water van de Perfiaanse baai is helder blauw en zeer geschikt voor snorkelen!

Langgerekte baaien met parelwitte stranden!

Prachtige langgerekte stranden met zowel bruisende en hippe strandtenten als afgelegen utopische baaien met parelwitte stranden! Bij sommige accommodaties kunt u gebruik maken van privé stranden, waar aan alle voorzieningen is gedacht!

Hippe strandtent in Ballier, een authentiek vissersplaatsje!

Comfortabel loungen tot de zon ondergaat!

Een dagje verkennen van de binnenlanden geeft een perfecte indruk van de cultuur en de authenticiteit van de bewoners. Vergeet vooral de hoofdstad van Perf niet, Dompie. Deze wereldstad bestaat uit zoveel bezienswaardigheid, bijna te veel om op te noemen. Bijvoorbeeld het Corialusum, de Merai Fontein en het Kastum.

Een wisselend bergachtig achterliggend landschap, zeer geschikt om te wandelen of op de scooter de bergdorpjes aan te doen, waar de tijd lijkt stil te staan!

TOERISME

Dit wil je ook lezen:

Perf heeft binnen een tijdsbestek van slechts 10-12 jaar een enorme transformatie ondergaan. Van een niet al te bekend land, waarmee eerst zelfs weinig handel werd gedreven, is Perf in korte tijd uitgegroeid tot een metropool waarin toerisme een van de grootste bronnen van inkomen is geworden voor het land. Zoals de bewoners zeggen ‘Perf werd herontdekt’. Ze willen betreft toerisme een enorme doorgroei maken en investeren daarom voorlopig nog wel even in hotels en andere faciliteiten.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.