Jim

Beoordeling 6.2
Foto van een scholier
  • Keuzeopdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 730 woorden
  • 21 mei 2003
  • 35 keer beoordeeld
Cijfer 6.2
35 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

Wie is Jim? Jim is hotter dan hot, hij is hèt nieuwe idool van Nederland. Dit stond natuurlijk al maanden vast voor zijn fans. Zijn stem en looks laten veel harten sneller kloppen, maar wie is Jim eigenlijk?

Jim Bakkum is 15 jaar en woont in Egmond-Binnen met zijn ouders en zijn broertje Danny. Zijn hele familie is erg muzikaal. Zijn ouders zingen ook en hebben in Egmond het koor The Voices opgericht. Zijn vader speelt gitaar en is zanger van de band The 7B’s, zijn achttienjarige broer Danny drumt ook in een paar bandjes.

Jim koestert vanaf zijn tiende de droom om een bekende zanger te worden. Ook houdt hij van toneelspelen. Hij speelde al een tijdje in musicals en in bandjes. Hierdoor merkte hij dat hij zingen helemaal het einde vindt. Op zijn twaalfde deed Jim auditie voor het Kindersongfestival. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken om zich op te geven voor Idols.

Jim’s andere favoriete bezigheden zijn op vakantie gaan (het liefst naar Griekenland), uitslapen, pizza’s en poffertjes (met poedersuiker) eten.

Wist je dat Jim......?

Zijn favoriete kledingmerken G-sus, Replay, G-star en Diesel zijn? Een grote hekel heeft aan Wiskunde? Witlof helemaal niet lekker vindt? 1.86 m lang is? Schoenmaat 44 heeft? Gitaar speelt? ( maar dan wel een héél klein beetje?) Ergens onder zijn bed een keyboard heeft verstopt? Vroeger heeft gevoetbald? Zijn lievelingskleur blauw is? Zichzelf geen idool vindt? Zichzelf niet knap vindt?

Interview

Overal waar Jim verschijnt, staan fans te gillen om zijn handtekening, een foto of zelfs maar een blik van deze superhunk.

Wat vindt Jim zelf van al deze aandacht? Ik had dit nooit verwacht. Ik krijg vooral aandacht van meisjes, heel veel meisjes. Als ik even de stad in ga kan dat niet meer rustig, ze vragen me steeds om een handtekening. Ik snap gewoon niet dat het voor mij is! Maar het is wel geweldig, ik word er alleen een beetje verlegen van.

Waarom denk je dat je zo populair bent? Ik denk dat mensen mijn stem mooi vinden en dat ik er goed uitzie. Maar het gaat mij om het zingen, het maakt mij niet uit of mensen me knap of lelijk vinden, ik wil aan het publiek een gevoel overdragen door mijn stem.

Krijg je ook wel eens kritiek?

Ik lees wel wat er over mij geschreven wordt in de bladen en op internet. Sommige mensen vinden mijn stem niet mooi, of vinden dat ik niet kan zingen. Met anonieme kritiek kan ik niets, maar ik trek het me toch een beetje aan.

Wie is voor jou een idool? Michael Jackson, Stevie Wonder, Madonna, dat zijn geen idolen meer maar echt legendes. Naar Mariah Carey heb ik een tijd veel geluisterd, ze heeft een hele goede stem, alleen vind ik haar de laatste tijd wat minder. Ook was ik in groep zeven helemaal gek van Victoria van de Spice Girls. Ik vind echt ontzettend veel mensen goed, zolang ze maar een goede zangstem hebben.

Op wat voor meisjes val je?

Dit wil je ook lezen:

© ClaRich Design Ik val op meisjes die helemaal zichzelf zijn. Het maakt mij niet uit of bruin of blond haar heeft, maar ze moet er wel goed uitzien. Ik vind het leuk als ze grappig is. Ze hoeft niet te zeggen dat ik geweldig kan zingen, behalve als ze dat meent natuurlijk.

Hoe gaat het eigenlijk met school? Ik heb veel lessen gemist door de workshops en Idols. Gelukkig zijn ze op school heel trots op me en doen ze totaal niet moeilijk, daar ben ik wel blij om. Maar doordat ik het te druk heb met de tv opnames ben ik maar even helemaal gestopt.

Je bent erg druk, wat doe je in je vrije tijd? Eigenlijk ben ik een huismus, ik vind het fijn om thuis te zijn. Ook ben ik al een tijd niet meer uitgeweest, maar dat doe ik ook graag, zeker met mijn beste vriendin Liset. Verder probeer ik mezelf een beetje gitaar te leren spelen.

Wat vind je verder nog leuk om te doen? Zingen, haha dat is echt mijn passie. Als ik op vakantie ga, ga ik het liefst naar Griekenland. Verder zit ik als ik even tijd heb achter mijn computer aan mijn website te werken en te sleutelen of ga ik chatten.

Omschrijf jezelf eens in een paar woorden? Rustig, nuchter, muzikaal maar bovenal gewoon.

REACTIES

G.

G.

HET IS WEL LEUK MAAR IK WIST ALLES AL

19 jaar geleden

J.

J.


toontje toch.
@toon:

13 jaar geleden

J.

J.

hoi sandra

ik vindt je werkstuk heel cool ik ben ook fan van jim
xxxxx

joyce een jim fan

18 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.