Alleen vmbo'ers gezocht! Waar denk jij aan bij duurzaamheid? Vul de vragenlijst in en maak kans op een Bol.com bon van 15 euro

Meedoen

Keuzeopdracht 8A paragraaf 1.2

Beoordeling 4.9
Foto van een scholier
  • Keuzeopdracht door een scholier
  • 4e klas vwo | 221 woorden
  • 27 november 2001
  • 13 keer beoordeeld
  • Cijfer 4.9
  • 13 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ANW
Methode
Notulen Vergadering van 18-9-'01.

Aan de vergadering namen de volgende personen deel:
· de mentrix van Lieselot
· de moeder van Lieselot
· de coordinator van het gezinsvervangend tehuis
· de arts, tevens voorzitter van de vergadering

Betreft:
De vergadering ging over 1 van onze bewonende. Lieselot is 17 jaar en zwakzinnig. Zij heeft het ontwikkelingsniveau van een 8-jarige. Ze heeft al een jaar een vriend, Albert. Hij is ook een van onze bewonende. Ze slikte altijd de pil, maar sinds het weekend weigert ze deze in te nemen, ze wil een kind.

Tijdens de vergadering stelde de arts voor om Lieselot de prikpil te geven. Alleen de moeder van Lieselot was het hier niet mee eens. Maar door goede argumenten te gebruiken hebben wij ook haar na een lange vergadering weten overtuigen van ons standpunt. We hebben besloten haar zo snel mogelijk de prikpil te geven. Als ze over een half jaar weer toe is aan een nieuwe prikpil en ze wil dan nog steeds een kind dan veraderen wij opnieuw over dit onderwerp. Wij kunnen dan altijd nog besluiten haar geen prikpil meer te geven. Als ze dan zwanger raakt, zijn de ouders van Lieselot bereidt om voor het kind te zorgen. Wij gaan er overigens wel vanuit dat Lieselot over een half jaar geen baby meer wil. Maar dat zullen we dan zien.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.