Keuzeopdracht 8A paragraaf 1.2

Beoordeling 4.9
Foto van een scholier
  • Keuzeopdracht door een scholier
  • 4e klas vwo | 221 woorden
  • 27 november 2001
  • 13 keer beoordeeld
Cijfer 4.9
13 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ANW
Methode
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Notulen Vergadering van 18-9-'01.

Aan de vergadering namen de volgende personen deel: · de mentrix van Lieselot · de moeder van Lieselot · de coordinator van het gezinsvervangend tehuis · de arts, tevens voorzitter van de vergadering

Betreft: De vergadering ging over 1 van onze bewonende. Lieselot is 17 jaar en zwakzinnig. Zij heeft het ontwikkelingsniveau van een 8-jarige. Ze heeft al een jaar een vriend, Albert. Hij is ook een van onze bewonende. Ze slikte altijd de pil, maar sinds het weekend weigert ze deze in te nemen, ze wil een kind.

Tijdens de vergadering stelde de arts voor om Lieselot de prikpil te geven. Alleen de moeder van Lieselot was het hier niet mee eens. Maar door goede argumenten te gebruiken hebben wij ook haar na een lange vergadering weten overtuigen van ons standpunt. We hebben besloten haar zo snel mogelijk de prikpil te geven. Als ze over een half jaar weer toe is aan een nieuwe prikpil en ze wil dan nog steeds een kind dan veraderen wij opnieuw over dit onderwerp. Wij kunnen dan altijd nog besluiten haar geen prikpil meer te geven. Als ze dan zwanger raakt, zijn de ouders van Lieselot bereidt om voor het kind te zorgen. Wij gaan er overigens wel vanuit dat Lieselot over een half jaar geen baby meer wil. Maar dat zullen we dan zien.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.