ADVERTENTIE
Ben jij op zoek naar een studie die je meer biedt dan standaard hoorcolleges en werkgroepen?

Verdiep je dan eens in een universitaire studie bij Defensie! Een studie waar je meer leert dan studeert. Samen met Defensie beantwoorden we de meestgestelde vragen over studeren bij Defensie. 

Check het artikel!

Inhoud:
• Samenvatting
• De personen
• Titel verklaring
• Eigen mening
SAMENVATTING
Rachel, Vannesa, Evan, Leslie en Matthew krijgen bijna een ongeluk omdat een vrachtwagen chauffeur in slaap valt achter het stuur. Vannesa is jaloers op Rachel want die heeft een relatie met Matthew, maar Matthew wil helemaal niks weten van Rachel. Dat heeft hij laten merken door het te zeggen tegen haar waar iedereen bij stond, omdat Vannesa een foto van Matthew en Vannesa in het kluisje van Rachel had gezet. Sinds dien wil Vannesa, Matthew vergiftigen. Nadat Vannesa drugs in het bekertje van Matthew had gedaan op het schoolfeest gingen Rachel en Matthew zwemmen, Matthew wou een sprong laten zien aan Rachel, maar omdat hij stoned was ging het verkeerd. Rachel was toen tegelijkertijd in het water gevallen en verdronken.
Matthew wordt ook nog aangehouden omdat hij drugs heeft gehad. (Hij wist niet dat Vannesa drugs in z’n drinken had gedaan)

Later wordt Rachel begraven, maar Matthew is niet welkom op de begrafenis van de vader van Rachel denkt dat Matthew, Rachel express heeft laten verdrinken.
In die begrafenis wordt Rachel wakker als geest en komt ze Will tegen. (Beschermengel)
Matthew had gezegd tegen de politie dat misschien Vannesa hem drugs wilde voeren.
Matthew pleegt bijna zelfmoord maar Vannesa ziet dat en red hem. Rachel probeert in het lichaam te komen van Leslie en als ze eenmaal in dat lichaam zit probeert ze bewijzen te vinden. Vannesa komt erachter dat Leslie (eigenlijk Rachel maar dat weet Vannesa niet) bewijzen probeert te zoeken en duwde Leslie weg, die toen tegen een glazen kastje aan viel en bewusteloos viel. Vannesa sleept haar mee naar het zwembad, maar de geest van Rachel roept de hond Molly om haar te helpen en Matthew rent achter Molly aan. Zo komt hij erachter wat Vannesa aan het doen is. Hij probeert Leslie te redden en ondertussen pakt die vader van Matthew Vannesa.
Rachel blijft nog een tijdje in het lichaam van Leslie (Leslie is dood gegaan aan hartstilstand want die had een hart ziekte, maar omdat Rachel in haar lichaam gegaan is blijft ze nog leven) en ze gaat samen met Matthew naar Australië. Als ze dan terugkomen vertelt Will dan zal ik (Will), jij (Leslie) en Rachel weg gaan en we zullen dan wakken over Matthew.

DE PERSONEN
Matthew: Schoonspringen, geliefde van Rachel.
Rachel: Geliefde van Matthew, dierenliefhebster, gaat dood.

Leslie: Vriendin, zwemster, vrolijk, heeft een hartkwaal, gaat ook dood.
Evan: Vriend, schoonspringen, rustig.
Vannesa: Jaloerse ex van Matthew, verwend, eenzaam.
Will: Geest, helpt Rachel, vader van Leslie
Molly: Hond, door haar hebben ze Vannesa en Leslie gezien.
TITELVERKLARING
Dying to live is de title
Dying, heeft te maken met dood gaan, (Rachel en Leslie gaan dood)
Dying to, heeft te maken met iets heel graag willen (Rachel wil de dader pakken)
Live, heeft te maken met leven (Als iemand dood gaat moet je toch verder leven)
EIGEN MENING
Ik vond het een interessante film want in dat stukje dat Rachel net dood is, gaat ze naar haar familie toe en kan die moeder voelen dat ze er is. En dat broertje van haar moest krabben op dezelfde plek waar Rachel hem kuste. Er zijn nog meer stukjes die ik leuk vond, maar dit stukje was om te bevestigen dat ik de film leuk vond.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.