Bovenbouwers gezocht!

Ben je bezig met je studiekeuze en doe je havo of vwo? Doe mee aan dit onderzoek over een Nederlandse universiteit. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de Bol.com bonnen!

Doe mee!

Keep it Quiet (1999)

Beoordeling 5.4
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas havo | 454 woorden
  • 30 maart 2002
  • 16 keer beoordeeld
Cijfer 5.4
16 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak

1 Naar welke programma heb je gekeken? - Naar een film en die heet Pas de scandale

2 Wanneer heb je gekeken? -Ik heb op 1 december 2001 gekeken om 13 uur.

3 Heb je alleen gekeken? -Ja ik heb alleen gekeken.

4 Waar heb je gekeken? -Ik heb thuis gekeken.

5 Hoe lang duurde het programma? -De film duurde ongeveer anderhalf uur.

6 Geef een samenvatting. Het verhaal gaat over een man Gregoire Jeancourt die vrijgelaten wordt uit de gevangenis. En door zijn vrouw wordt opgehaald. Zijn vouw heet Agnes. Gregoire Jeancourt was vroeger een rijke persoon uit de industrie. Als Gregoire thuis komt heeft hij problemen om door te gaan met z´n dagelijkse leven omdat hij dat niet gewend is ,want hij heeft in de gevangenis gezeten. Dan komt zijn broer Louis om hem te helpen. Louis werkt bij een tv station en is een soort interviewer. In de film gaat de vrouw van Gregoire naar de kapper om zich te laten knippen door een kapster. De kapster heet Stephanie. De vrouw vertelt Stephanie dat haar man in de gevangenis heeft gezeten.

Gregoire doet een interview op tv en weet niks meer te zeggen. Hij praat dan opeens met niemand over zijn verleden alleen maar met Stephanie de kapster van zijn vrouw. Stephanie is een jonge vrouw. Een keer gaan Stephanie en Gregoire naar een cafe om te praten als ze weg willen stoot Gregoire niet expres tegen een man op. De man wordt kwaad en geeft Gregoire een kopstoot. Dan brengt Gregoire Stephanie naar huis met de taxi. Stephanie heeft een vriend. En die vriend heet William. William heeft in de zelfde gevangenis gezeten en kende Gregoire. Maar Gregoire wist niet dat Wiliam de vriend was van Stephanie tot dat hij Wiliam ontmoeten. Louis en Gregoire kregen ruzie maar op het einde maakten ze het goed en gingen ze samen met de metro weg. En zo eindigde het verhaal.

Einde

7 Kon je de inhoud goed volgen ?Ja/nee Waar ligt dat aan. -Ja maar af en toe praten ze te snel.

8 Vond je het programma leuk?interessant, boeiend,saai? -Ik vond de film wel leuk.

9 Waarover heb je je verbaasd in dit programma? -Dat Gregoire ruzie kreeg met zijn broer Louis dat had ik niet verwacht.

10 Zou je anderen dit programma aanraden? Waarom wel/waarom niet? -Nee want de film is een beetje chaotisch.

11 Welke luisterstrategieën heb je gebruik gemaakt? -1,2,4,5,8,9,11

12 Aan welke strategie heb je het meeste gehad? Waarom? -1 Concentreer je op datgene dat je begrepen hebt en niet op dat wat je niet weet. Omdat er heel veel moeilijke woorden bij zaten.

13 Welke problemen heb je nog met luistern in het Frans? Wat wil je er aan doen? Dat het te snel gaat, Beter luisteren

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.