Snatch. (2000)

Beoordeling 4.9
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 833 woorden
  • 18 juni 2015
  • 3 keer beoordeeld
Cijfer 4.9
3 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

De hoofdpersonen zijn:
-Doug the head, is een juwelier.
-Cousin avi, is de Engelse zakenman.
-Sol, is de eigenaar van een pandjes winkel.
-Turkish, is een bokspromotor en hij is vernoemd naar een vliegtuig ongeluk.
-Vinny, werkt bij sol in de pandjes winkel.
-Micky, is een pikey en hij doet vechten.
-Franky four finger, de man met het koffertje met de diamanten.
-Gorgeous george, de boxer die in het begin is neer geslagen.  
-Tomie, hulpje van Turkish.
-Boris the Blade, baas van Turkish.
-Bullet-tooth Tony, perst mensen af voor Brick top.
-Brick top, organiseert bokswedstrijden is is de baas van de  gokwinkel.

De roeten van de diamant in de film Snatch:
Een groepje van 4 doet zich voor als joden die de diamant willen kopen in Antwerpen bij een juwelier, maar als ze binnen zijn pakken ze wapens en beroven de juwelier en nemen de diamant mee een van hen is Franky four finger hij neemt de diamant in een koffertje mee naar Londen nu heeft hij de diamant van 86 karaat.
Franky krijgt wapens als hij geld van een ander inzet bij een gokkantoor.
Turkish koopt een caravan bij de pikeys als hij weg rijd valt de onderkant er onder uit, ze gaan vechten Mickey is bokskampioen Gorgeous george word dood geslagen.
Mickey gaat voor Turkish naar de bokswedstrijd maar alleen als hij een hele luxe-caravan voor zijn moeder krijgt, Mickey moet dan wel in de 4e ronde neer gaan.
Vinny en Sol wachten tot Franky four finger komt om de diamant in te zetten voor een weddenschap maar ze dien de verkeerde man met een koffertje naar binnen gaan, als ze binnen zijn doet de vrouw van het wedkantoor de luiken omhoog Vinny zit daar tussen en Sol schiet met een heel groot geweer een gat in de muur en bedreigd de vrouw dan gaan ze naar buiten en willen weg rijden als ze weg willen rijden zien ze Franky four finger uit zijn auto stappen en nemen hem en het koffertje met de diamanten mee.
Franky wil speelt nu de bokswedstrijd maar hij slaat de tegenstander in de 4e ronde toch knock out nu is Brick top 40 miljoen kwijt aan een weddenschap.
Vinny en Sol hebben de diamant in het koffertje maar die zit aan Franky four finger vast dan schiet een van heb[n Franky four finger par ongelijk dood nu weten ze de code voor het koffertje niet.
Mickey wil wel weer vechten voor Turkish maar dan wil hij wel een dubbel zo grootten caravan voor zijn moeder.
Brick top komt pandjeshuis binnen en nemen Vinny en Sol mee ze worden in een vrachtwagen gelegd en hij wil ze in 6 stuken snijden maar Vinny en Sol zeggen dat ze de grootste diamant voor hem zullen regelen die hij ooit heeft gezien, hier krijgen ze 48 uur voor.
De caravan van de moeder van Mickey word in brand gezet en zij komt hierbij om het leven.
Bullet-tooth Tony wil diamant verkopen in een juwelier maar dit is een oude eigenaar van de diamant.
De diamant word dan gestolen door Cousin Avi de juwelier.
Bullet-tooth Ton word door Vinny bedreigt met een nep wapen Bullet-tooth Tony ziet dit dan gaan Vinny en Sol weg en schiet Bullet-tooth Tony door de muur dan word Brick top geraakt en stelen Vinny en sol de diamant.
Mickey drinkt veel te veel op de begrafenis van zij  moeder, de volgende dag zal hij moeten boxen.
Cousin Avi komt de diamant halen in het pandjeshuis Vinny en sol zeggen dat de hond de diamant mijn engels leraar is een stomme lul  op heeft opgegeten dan wil Cousin Avi de hond opensnijden maar Vinny vind di zielige en geeft de diamant aan Cousin Avi.
Dan springt de hond en pakt de diamant uit de handen van Cousin Avi de hond slikt de diamant door en rent weg via het raam.
Mickey moet nu de wetstrijd boxen maar hij is nog steeds dronken hij moet weer in de 4e ronde naar maar in de 1e ronde slaat hij de tegenstander neer de andere ronden krijgt hij ook veel klappen, maar hij wind dan toch.
Nu moeten volgens de afstrijk de alle pikeys, Turkish en tommy dood maar de pikeys zijn slimmer en die schieten Brick top en zijn mannen dood.
Turkish en Tommy gaan de volgende dag naar het kamp van de pikeys maar die zijn allemaal weg.
Dan komt de politie ze zeggen dat ze de hond uit aan het uitlaten waren ze nemen de hond mee deze is eerst van Vinny en sol geweest.
Turkish word gek van het gepiep van het speeltje in de maag van de hond ze gaan er mee naar de dierenarts om dit weg te laten halen  dan vind de dieren arts de diamant en geeft deze terug aan Turkish en Tommy dan verkopen ze hem aan Cousin Avi de juwelier die belt Dog the Had om de diamant aan hem te geven. 

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Snatch. (2000)"