A Cinderella Story
1. A Cinderella Story
2. Mark Rosman
3. Het is een komedie en een liefdesverhaal, omdat er veel liefde in voor komt maar je kan in deze film toch wel heel veel lachen.
4. Sam; Sam is met haar vader gelukkig, maar als hij dood gaat is ze haar beste vriend kwijt. Sam moet nu iedere dag werken in het restaurant, dat eigenlijk van haar blijkt te zijn. Ze wordt op school voor schut gezet maar ze weet dat het allemaal weer goed zal komen.
Austin; Austin is voorzitter van de studentenraad de aanvoerder van het footbalteam en is super populair. Hij gaat op het eind samen met Sam naar Priston, dat is een school waar ze beide heel erg graag naar toe willen. Zijn vader wou eerst niet dat hij naar die school ging maar die is bijgedraaid. Austin verder heel erg lief voor Sam.


5. Ik zou Austin Ames, in het echt Chad Micheal Murry, willen ontmoeten, omdat hij super knap is en ik wil wel meer over hem weten.
6. Ik heb me verplaats in Sam, omdat ik vind dat we best wel op elkaar lijken. Ik hoef geen eigenschappen van haar te hebben want de goede heb ik zelf ook. Er zijn bij Sam geen eigenschappen die ik zelf niet zo willen hebben, sinds haar vader dood is denk ik dat ze geen kwaad meer wilt doen en altijd maar gehoorzamen.
7. Het verhaal speelt zich in Amerika af, omdat alle etenswaren heel groot en heel veel tegelijk wordt geserveerd. Het speelt zich rond dit jaar af, omdat er mobiele telefoons zijn, auto’s, televisie en een computer etc.
8. z.o.z
9. Mijn mening is niet veranderd na het kijken van de film, omdat ik eerst dacht dat het een leuke film zou zijn en dat is het ook.
10. Ik vond het beginstuk waar Sams vader in dood gaat het belangrijkst, omdat
1. Daardoor haar leven slecht wordt.
2. Daar Fiona, Briana en Gabriele erbij komen.
3. Daar het hele verhaal op is gebouwd.
4. Doordat Sam hierdoor ongelukkig wordt.
5. Het daar juist over gaat.
Sam, die samen met haar vader woont en heel erg gelukkig is. Maar dan gaat haar vader trouwen met Fiona en is Sam niet meer gelukkig. En dan bij een aardbeving gaat haar vader dood,omdat hij Fiona wou redden. Sam verloor die dag haar beste vriend van de hele wereld. Fiona krijgt alles het huis, het restaurant en Sam. Sam moet zelfs op de zolder slapen, zodat haar stiefzusters in haar oude kamer kunnen gaan slapen.


8. Het verhaal gaat over een meisje , Sam, die samen met haar vader woont en heel erg gelukkig is. Maar dan gaat haar vader trouwen met Fiona en is Sam niet meer gelukkig. En dan bij een aardbeving gaat haar vader dood,omdat hij Fiona wou redden. Sam verloor die dag haar beste vriend van de hele wereld. Fiona krijgt alles het huis, het restaurant en Sam. Sam moet zelfs op de zolder slapen, zodat haar stiefzusters in haar oude kamer kunnen gaan slapen.
Sam moet nu iedere dag in het restaurant werken van Fiona, ze komt zelfs bijna te laat op school daardoor. Ze moet eten maken voor Fiona en haar stiefzusters, Briana en Gabriella en ze moet alles in huis doen. Sam moet werken in het restaurant zelfs al heeft ze bijna een examen waar ze voormoet leren.
Op een dag is het een dag zoals geen andere dag, er is die avond namelijk een Halloweenfeest van school. Nomad , Austin Ames (chatnaam Nomad),wil Sam op het feest ontmoeten in het echt. Hij denkt dat hij Sam nu goed kent behalve haar naam. In e-mails die hij haar stuurt is hij een dichter en heel romantisch en in het echt is hij football aanvoerder en voorzitter van de studentenraad. Austin heeft het uitgemaakt met zijn vriendin omdat hij Princeton-meisje , in het echt Sam, leuker vind dan zijn vriendin Shelby. Die avond werk ze in het restaurant door tot haar vriend haar komt ophalen om er naar toe te gaan, maar dan werkt ze nog. Een collega van Sam ,Rhonda, geeft Sam haar oude trouwjurk om aan te treken naar het feest. Als Sam er is ziet ze dat Nomad eigenlijk Austin is. Austin weet alleen nog niet wat haar echte naam is. Ze gaan naar buiten en Austin mag tien vragen stellen. Ze gaan buiten dansen, maar nu weet Austin nog steeds haar naam niet. Als Austin net haar masker af wilt doen gaat haar wekker en moet ze gaan, want anders is ze niet op tijd in het restaurant. Ze rent snelnaar de uitgang maar dan heeft ze niet door dat ze haar mobiel verliest. En als Fiona en haar stiefzusters ontdekken dat ze niet in het restaurant zou zijn dan krijgt ze straf. Sam is nog net eerder in het restaurant dan Fiona, gelukkig weet Fiona van niets.
De volgende dag hangen er allemaal papieren met de vraag “Have you seen Cinderella? Call Austin Ames.” Er wordt de hele dag overgepraat. Volgens Sams beste vriend moet ze tegen Austin vertellen dat zij Cinderella is.
Bij de peptalk voor een grote wedstrijd wordt Sam voor schut gezet en weet Austin dat Sam Cinderella is. Die dag heeft ze ook ontslag genomen bij haar stiefmoeders restaurant. Ze gaat het huis uit en gaat bij Rhonda wonen. Voor de wedstrijd gaat Sam naar de jongenskleedkamer en zegt tegen Austin “Je bent precies wie ik dacht dat je was. Ik heb me nooit anders voorgedaan dan wie ik was. En ik werd vernederd voor de hele school. Ik ga niet tegen je schreeuwen. Ik weet hoe het voelt als je bang bent jezelf te laten zien. Ik ben dat niet meer. Het laat me koud hoe mensen over me denken. Want ik geloof in mezelf. Ik weet dat alles weer goed komt. Ook al heb ik geen familie, geen werk en geen geld… …Heb ik meer met jou te doen. In je huist die jongen van die e-mails. Maar daar kan ik niet op wachten. Wachten op jou is als wachten op regen in deze droogte. Zinloos en teleurstellend.”. Bij de wedstrijd ziet Austin in de pauze dat Sam weg loopt, want ze kan het niet aan. Hij rent naar haar toe en dan gaan ze zoenen. En dan gaat het ook nog eens regenen, wat in die tijd een wonder is omdat het heel droog is in dat seizoen. Uiteindelijk komt alles goed. En blijkt dat het huis, het restaurant en de auto’s van Sam te zijn, zij heeft ze geërfd van haar vader.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.