The 40 Year Old Virgin (2005)

Beoordeling 4
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 303 woorden
  • 2 september 2008
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 4
2 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

The 40 year old virgin

Titel: The 40 year old virgin.
Naam regisseur: Judd Apatow
Jaartal: 2005
Land van herkomst: USA
Hoofdrolspelers: Steve Carell
Genre: Comedy

Verslag


Andy, de hoofdrolspeler, vindt het helemaal niet leuk dat zijn vrienden hem gaan helpen met contact te maken met vrouwen om uiteindelijk ontmaagd te worden,
Maar dat maakt zijn vrienden niets uit dat hij het niet leuk vindt, hij moet en zal er aan geloven, en zo wordt hij meegesleurd naar clubs en Speeddating bijeenkomsten. Maar Andy is vreselijk onhandig en dit staat zijn succes bij de dames behoorlijk in de weg. Terwijl hij door zijn vrienden overal naartoe wordt meegesleurd, wordt hij verliefd op Trish. Een vrouw die tegenover zijn werk een eigen zaak heeft. Maar als hij echt wil dat het wat wordt, dan zal hij moeten vertellen dat hij nog steeds maagd is. En dit vindt Andy niet leuk.

Personages

De belangrijkste personage uit de film is Andy (Steve Carell), De 40 jarige maagd. Hij is een beetje apart en heeft veel eigenaardigheden, het lijkt alsof hij van binnen nog een beetje een kind is. Op het gebied van liefde en seks loopt hij dus erg achter. Hij is erg onzeker, en het lijkt te komen doordat hij nooit echt contact met vrouwen heeft gehad, en zijn leven niet erg spectaculair is. In de loop van het verhaal wordt hij veel zelfverzekerder doordat hij een vrouw ontmoet, en meer contact heeft met ‘het andere geslacht’.
Er werd gebruik gemaakt van flashbacks. Hierdoor zie je hoe het komt dat Andy zo bang is om met vrouwen in contact te komen

Cameragebruik

De camera stond meestal erg op de personages gericht, hier ging het om. De omgeving zie je niet zo heel goed omdat dit niet belangrijk is voor de film.
De film is een leuke comedy met erg veel grappen, maar sommige grappig slaan nergens op.

Patrick

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "The 40 Year Old Virgin (2005)"