ADVERTENTIE
Sleepover afzeggen?

Je zou gaan logeren bij je beste vriendin, maar haar moeder is positief getest. Zij wil de afspraak door laten gaan. Wat zou jij doen?


Bekijk de video

Natural born killers.

Mickey en Mallory zijn samen 2 voortvluchtige moordenaars. Verliefd en psychotisch leven ze op de rand van waanzin en geluk. Op highway 666 laten ze een spoor van lijken achter. Ze worden er razend populair mee, doordat de media er veel aandacht aan besteed. Uiteindelijk komen ze bij een indiaan en daar krijgen ze visioenen. Onder invloed van magische dampen schiet Mickey de indiaan neer, waarna ze Mallory door een slang gebeten wordt. Ze moeten antigif gaan halen. Maar doordat ze zo verzwakt zijn worden ze uiteindelijk opgepakt. In de gevangenis, onderleiding van de directeur worden Mickey en Mallory gescheiden. Wayne ziet zijn kans. Hij wil een interview met Mickey en die krijgt hij. Maar dat loopt uit op een ramp en Mickey neemt de macht over in de gevangenis. De andere gevangenen komen in opstand en er vallen vele doden. Mickey heeft maar één doel: Mallory uit haar cel halen en vertrekken uit deze slechte omgeving. Wayne Gale volgt hen overal en maakt tv verslagen van de gruwel die Mickey en Mallory achterlaten. Op het eind schieten Mickey en Mallory Wayne dood.

Ik vind het zelf een leuke en spannende film vooral doordat de kleur van het beeld veranderd, dit is de eerste keer dat ik een film heb gezien met steeds verschillende kleuren beeld. Als de beelden normaal waren geweest zou ik de film minder leuk vinden op deze manier wordt de film juist anders dat elke andere film. De muziek zorgt voor meer spanning in de film. Als de film tot een theater stuk werd geschreven zou er niet heel veel aan zijn, het gene wat de film juist zo leuk maakt zijn de aparte beelden en die kan je niet uitbeelden op het theater. Zonder die aparte beelden zou het verhaal heel anders overkomen. Een andere film waarin ik Juliette Lewis van ken is kalifornia. Daar in speelt Juliette de rol Adele, zij is de domme vriendin van de psychopaat Earl. Daarin doet ze alles wat Earl van haar wil. Het verschil tussen deze 2 rollen is dat Juliette in Kalifornia een stuk dommer is. Maar in allebei de rollen is ze schuldig aan verschillende moorden.


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.