Bovenbouwers gezocht!

Ben je bezig met je studiekeuze en doe je havo of vwo? Doe mee aan dit onderzoek over een Nederlandse universiteit. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de Bol.com bonnen!

Doe mee!

Legally Blonde (2001)

Beoordeling 3.6
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas tto vwo | 331 woorden
  • 10 december 2001
  • 26 keer beoordeeld
Cijfer 3.6
26 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV

Titel: Legally blonde Genre: Comedy Waar en wanneer gezien: bij Pathé schouwburgplein, om 13.25-14.00 op dinsdag 13 november 2001. Waarom heb je deze film gekozen: het leek mij al een leuke film toen ik het voorstukje op tv gezien had, ik had er ook nog een stukje over in de tv-gids gelezen, en daar staat ook altijd een beoordeling bij, deze film had een heel hoog cijfer gekregen. Ik had ook van een vriendin die de film al gezien had gehoord dat hij heel erg leuk was. Dus ik was wel nieuwsgierig. Het was ook de enige beetje leuke film die draaide op het moment dat ik in Pathé was. Voldeed de film aan jouw verwachtingen: ja, het was inderdaad een hele leuke film, en het verhaal was ook zoals ik gelezen had (soms is dat niet zo). Ik heb veel gelachen, en het was ook best een originele film, je ziet niet vaak een film over blonde mensen, dan wordt er al snel aan discriminatie gedacht. Geef een korte samenvatting van de film: Elle Woods heeft een vriend, maar in plaats van haar ten huwelijk te vragen, maakt hij het uit. Hij zegt dat hij een serieus iemand zoekt. Zelf gaat hij naar de rechtenuniversiteit. Dan komt Elle op het idee om daar ook heen te gaan, om zo serieus te lijken, en toch nog in de smaak van haar ex te vallen. Want ze is nog steeds heel erg verliefd op hem, en vind het verschrikkelijk dat het uit is. Op de universiteit wint ze een zaak, die haar ineens heel goed maakt, niemand had dat van haar verwacht. Ze studeert af, en krijgt een andere vriend als waar ze eigenlijk voor naar de universiteit gekomen was.

Wat is het thema van de film: liefde Waar en wanneer speelt de film: De film speelt zich af in deze tijd, dat is te zien aan de kleding, en spullen die gebruikt worden. Hij speelt zich af op de Harvard universiteit in Amerika.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Legally Blonde (2001)"