Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Intouchables (2011)

Beoordeling 6.1
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas havo | 311 woorden
  • 4 februari 2014
  • 226 keer beoordeeld
Cijfer 6.1
226 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Waar gezien:
in de klas op school tijdens de CKV lessen.

Waar ging het over:
Miljonair Philip  is door een ongeluk verlamd geraakt, hierdoor zit hij in een rolstoel en heeft 24/7 hulp nodig. Hij woont in een kast van een huis in hartje Parijs. De meeste van zijn persoonlijke verzorgers houden het nog geen week uit. De Senegalees Driss is alles behalve rijk, hij wil graag een uitkering hebben en moet daarvoor solliciteren. Wanneer hij bij Philip komt om een handtekening te halen zodat hij zijn uitkering krijgt, heeft hij al snel een weddenschap dat ook hij het niet langer dan 2 weken vol houd om hem te verzorgen.

Ondanks dat Driss in het begin weigert bepaalde handelingen uit te voeren ontpopt hij zich tot een ware hulpverlener, en tussen Driss en Philip groeit al snel een hechte band. Als een vriend van Philip hem waarschuwt dat Driss niet te vertrouwen is, zegt hij dat Driss hem juist moet verzorgen omdat hij de enige is dit hem verzorgt zonder medelijden.

Driss en Philip genieten samen van het leven. Philip schreef al een tijdje romantische brieven naar een vriendin, en zij ook naar hem. Driss regelt een afspraakje haar voor Philip.

Na een tijdje wordt Driss terug geroepen door zijn broer en moet Philip weer een nieuwe verzorger zoeken. Er komt een man in een witte jas, maar dat vindt Philip maar niks. ‘het is hier geen asiel!’. Wanneer Philip weer een van zijn benauwde aanvallen krijgt wordt Driss geroepen.

Wat vond ik er van:
Ik vond het een geweldige film!
Er zat ontzettend leuke humor in de film. Gecombineerd met het ontroerende verhaal van Philip, is dit één van de mooiste films die ik heb gezien.
Ik ben ook helemaal weg van de muziek die het klassieke leven van Philip weergeven maar ook het rebelse van Driss.

REACTIES

Y.

Y.

Je kan eigenlijk beter de film zelf kijken, want je mist heel veel van de lijn van het verhaal. Ook is de film leuk om te kijken, ik heb hem ongeveer 7 a 8 keer gezien en hij verveelt me nog steeds niet :)

10 jaar geleden

J.

J.

ik heb het erg druk namelijk. door je enthousiastme motiveert het mij maar niet goed genoeg. kom met wat beters...

6 jaar geleden

H.

H.

De film zelf is heel erg leuk maar je mist een klein gedeelte op het einde gaan Philip en Driss naar een restaurant en komt de vriendin van philip want Driss had dat geregeld voor hem

8 jaar geleden

J.

J.

Bedankt voor info vindt je het erg als ik het kopieer en plak op mijn word document?
Onze docent heeft denk ik problemen thuis of met 'bepaalde' kinderen en dus mogen we de film niet kijken maar we moeten wel een filmverslag maken over de film. Logica?

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Intouchables (2011)"