Doe mee met Markteffect's studiekeuze-onderzoek
Maakt niet uit of je je studie al gekozen hebt. Win één van de 200 (!) cadeaubonnen van €25

Meedoen

Harry Potter and the chamber of secrets (2002)

Beoordeling 5.2
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 384 woorden
  • 24 april 2003
  • 82 keer beoordeeld
Cijfer 5.2
82 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Check check, dubbelcheck!

Heb jij tweestapsverificatie al ingesteld op je accounts? Tweestapsverificatie is jouw tweede slot op de deur 🔐. Met tweestapsverificatie heb je 99,9 procent minder kans dat je account gehackt wordt. Check hoe jij je accounts beter kunt beveiligen!

Meer informatie
Algemene kenmerken 1. Hoe heet de film? Harry Potter en de geheime kamer
2. Wie heeft de film gemaakt? - De regisseur is Chris Columbus - De hoofdrolspelers zijn Daniel Radcliff, Rupert Grint en Emma Watson - De film komt uit Engeland
3. Wanneer en waar heb je de film gezien? Datum: 27 December 2002, Plaats: Zoetermeer in Movie Palace De inhoud 4. Waar ging de film over? Vlak voor zijn tweede jaar op de Hogwarts School voor Hekserij en Tovenarij wordt tovenaarsleerling Harry Potter door de elf Dobby gewaarschuwd dat zijn terugkeer op de school tot een ramp zal leiden. Harry gaat toch, en komt er achter dat hij nog steeds gehaat wordt door Professor Snape en zijn klasgenoot Draco Malfoy. 5. Heeft de film een bepaalde bedoeling of boodschap? Nee, het is namelijk een fantasie-verhaal De vormgeving Locaties 6. Op welke plaatsen speelt de film af? De plaatsen zijn verschillend, de ene keer in het klaslokaal dan weer in de toilet en een keer in een ‘grot’.
Kostuums 7. Wat voor soort kleding droegen de acteurs? De acteurs droegen schooluniformen. Het spel van de acteurs 8. Wie vond je de beste acteur/actrice en waarom? Rupert Grint, omdat hij zijn rol erg leuk speelde. De muziek en de geluidseffecten 9a. Welke rol speelde de muziek in de film? De muziek speelde een belangrijke rol, het maakte de film spannend. 9b. Welke opvallende geluidseffecten kun je je nog herinneren? Niet veel, want je let meer op wat er gebeurd in de film. Het camerawerk en de montage 10. Op welk momenten speelt het camerawerk en/of de montage een belangrijke rol? Als er een soort van balletje achter Harry en Draco vliegt. Het moet dan niet te zien dat ze niet echt vliegen. 11. Wat vond je de mooiste scène en waarom? De mooiste scène vind ik als Hagrid binnenkomt in de eetzaal en iedereen gaat dan klappen, omdat Hagrid net uit de gevangenis komt. Hagrid moet dan een beetje huilen. 12. Stel, iemand wil jouw advies over deze film. Wat zou je dan zeggen? Ga wel naar deze film, want hij is hartstikke leuk en spannend!!! 13. Eigen mening
Ik vond de film erg leuk, omdat er erg veel fantasie in zit. De scènes zijn elke keer weer origineel en er is een erg mooie achtergrond. De film was erg leuk en spannend!!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Harry Potter and the chamber of secrets (2002)"