Green Street Hooligans (2005)

Beoordeling 6.3
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 329 woorden
  • 23 april 2009
  • 31 keer beoordeeld
Cijfer 6.3
31 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Naam film:Green Street Hooligans
Regisseur:Lexi Alexander
Hoofdrol spelers:Elijah Wood & Charlie Hunnam
Leeftijd: 16 jaar en ouder
Categorieën:Actiefilm | Actiefilm
Filmjaar: 2005

# = slecht
## = matig
### = aardig
#### = Topper

1. Het hoofd personage wordt gespeeld door Elijah Wood (Matt Buckner), wordt gespeeld door een Amerikaanse jongen die voor een tijdje in Londen gaat wonen bij zijn zus wegens omstandigheden. Hij heeft zijn zus in geen jaren meer gezien. Dan leert ie eindelijk zijn kleine neefje en schoonbroer kennen. Zijn schoonbroer heeft ook een jongere broer. Pete (Charlie). Matt komt snel in contact met de leider van de Hooligans. Hij gaat mee naar voetbalwedstrijden kijken, en daarna volgt hij de groep op. Al snel volgt hij ook de vechtpartijen op. In deze film worden zowel de negatieve kanten, als de positieve kanten benadrukt van de groep. Deze film moet je van het begin tot het einde goed bekijken anders snap je er vrij weinig van. De muziek is heel bijpassend bij de zielige/heftige momenten in de film.

2. Ik heb bewust voor deze film gekozen. Deze film kan ik 10 keer achter elkaar kijken zonder dat ie verveelt. Je zou denken dat de film voor meisjes niet zou aanspreken, maar je gaat heel anders tegen “hooligans” aankijken. Je gaat namelijk ook beseffen dat je je vrienden beschermt en voor ze opkomt, dat je dag bij dag op elkaar kunt rekenen. In deze film speelt vertrouwen een grote rol. Je ziet ook dat je als hooligan zijnde, buiten de groep ook een heel ander leven hebt. Je ziet dat Charlie dan ook geschiedenis/gym leraar is. Er wordt veel gevochten in de film.

3. Mijn conclusie lijkt mij vrij duidelijk, een echte aanrader! Voor jongens en meisjes bestemd. Je zult je goed verdiepen in de film. Je zult medelijden hebben, en dingen vaak niet kunnen uitstaan. Dat is zo geweldig aan deze film. Je zult het zelfs te doen hebben met de slechte personages! Ik hoop dat deze film je velen kijk plezier zal doen.

Beoordeling: ####!
Mijn complimenten, echt waar

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Green Street Hooligans (2005)"