Charlie's Angels (2000)

Beoordeling 4.1
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas vwo | 616 woorden
  • 31 juli 2001
  • 19 keer beoordeeld
Cijfer 4.1
19 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

Filmverslag: “Charlies Angels”

Charlie’s Angels leek me wel een toffe film en dus zijn we met een hele club naar de film geweest in de bioscoop van Almelo (ik weet niet hoe je die naam spelt). Ik vond de film heel leuk omdat hij zo lekker cliché was met veel humor en actie zonder geweren waardoor het leuk was om naar te kijken.

Charlie’s Angels gaat over drie bloedmooie meiden die in het geheim werken voor een anonieme miljonair (Charlie) en de strijd met de misdaad aangaan. De film is gebaseerd op een oude serie uit de jaren 70 (of 60). Veel van die aspecten zijn dan ook weer terug te vinden zoals de legendarische tekst: “Good morning Charlie.” Dat vond ik heel grappig want het komt er zo droog uit.

De muziek in de film vond ik erg leuk en pasten goed bij de film. Natuurlijk werd ook de oude melodie gebruikt van de oorspronkelijke versie waarop de film is gebaseerd. Deze liedjes komen voor in de film maar zijn ook uitgebracht op de CD van de film:

1. Independent Women part 1 Destiny’s Child (1) 2. Heaven must be missing an angel Tavares (2) 3. You make me feel like dancing Leo sayer (3) 4. True Spandau Ballet
5. Dot Destiny’s Child
6. Baby got back Sir Mix-A-Lot (4) 7. Angel’s eye Aerosmith
8. Barracuda Heart
9. Turning Japanese The Vapors (5) 10. Brandy (you’re a fine girl) Looking glass
11. Got to give it up (part 1) Marvin Gaye
12. Ya Mama Fatboy Slim (6) 13. Groove is in the heart Deee Lite
14. Charlie’s Angels 2000 Apollo Four Forty (7) 15. Tangerine Speedo Caviar

(1) Dit is de soundtrack van de film en hij doet het erg goed in de top 40. In de film kwam alleen de melodie van het liedje voor als achtergrond. (2) Dit werd meestal gedraaid als ze heel lief keken of als er een jongen helemaal voor hun viel en als er duidelijk moest worden dat ze de meest mooie schepsels op aarde waren (3) Dit wordt gebruikt als Cameron Diaz voor het eerst voorkomt in de film. Ze is gek op dansen en als ze ‘s morgens wakker word begint ze heel vrolijk door het huis in haar onderbroek te dansen op dit liedje. (4) Dit liedje word gebruikt om de humor in de film aan te geven. (5) Dit liedje word gedraaid als zij zich vermomd hebben als Japanse masseuses op een geheime missie. (6) Als Cameron Diaz naar een nachtclub gaat wordt ze gevraagd om solo op het podium te dansen op dit liedje en dat word een groot succes. Ze steelt werkelijk de show. (7) Dit is helemaal aan het eind bij het grote gevecht tegen de vijand. Dit liedje is ook op single uitgebracht maar heeft nooit hoog gescoord. De clip was wel leuk en het is een lekker lopend nummer.

Het verhaal was wel heel erg slecht en sloeg nergens op maar daar ging het in deze film niet echt om. Het ging vooral om de schoonheid van de meisjes en hun karakters en zo. Je moet er echt heengaan voor de humor en niet voor de actie want de gevechten waren ongelooflijk nep. In het echt zou je nooit zo kunnen vechten omdat ze steeds op het juiste moment omhoog sprongen en zo. Dat kan je eigenlijk nooit van tevoren weten dus dat klopt niet helemaal
Maar goed.. de opdracht was muziek en die vond ik heel goed gekozen. De beste keus vond ik toch wel “heaven must be missing an Angel”. Dat vond ik er nou echt goed bij passen. Ik had ook wel verwacht dat het een grootse film zou zijn doordat bijv. de soundtrack van Destiny’s Child is en dat is niet zomaar een groep en die gaan niet zomaar ff een soundtrackje maken.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Charlie's Angels (2000)"