American Pie 2 (2001)

Beoordeling 5.7
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas vwo | 442 woorden
  • 18 december 2001
  • 22 keer beoordeeld
Cijfer 5.7
22 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Algemene gegevens

· Titel: American Pie 2
Naam regisseur: J.B. Rogers
Jaartal: 2001
Land van herkomst: de VS
Hoofdrolspelers: Jason Biggs, Chris Klein, Seann William Scott, · K heb de film in de Pathé bioscoop in Groningen gezien. · Grondgenre: Komedie

Plot

· Na een jaar uit elkaar te zijn geweest – verschillende scholen met veel nieuwe mensen – huren de jongens een strandhuis en beloven elkaar deze zomer de beste, geweldigste en vooral wildste zomer van hun leven te maken. Of dit ook gebeurt hangt maar van één ding af: MEISJES!

Naast de wilde feesten, ongelooflijke onthullingen en ja, natuurlijk een reisje naar een muziekkamp, ontdekken de jongens dat mensen en tijden veranderen maar dat hun vriendschap het belangrijkst blijft.

Middelen

· Het verhaal speelt zich op de volgende locatie(s) af: in het strandhuis, studentenhuis, bij Jim thuis. Beschrijving van de plaats die voor mij het belangrijkst is: het strandhuis; het lag aan een meer, waar veel meiden rondliepen dus de goede plek om er vakantie te vieren. Iedereen had in het strandhuis een eigen slaapkamer. Was erg luxueus. · De hoofdpersonen waren zomers gekleed & ook wel “schaars”. Er werd in de film gebruik gemaakt van muziek, het diende vooral als achtergrond, het was rockmuziek, paste precies bij de film.

Personages

· Jim: sullig, onzelfverzekerd, raakt snel opgewonden van meisjes
Oz: meest volwassen van het groepje. Finch: zeer intelligent, waarschijnlijk homo, hopeloos verliefd op Stifler’s moeder. Stifler: denkt dat hij alles kan doen en krijgen. · Ik kreeg informatie over de hoofdpersonen via American Pie deel 1.

Thematiek en interpretatie

· Thema: vriendschap

Boeiende werking

· Wat mij boeide in deze film is de humor, de rare belevenissen van de jongens in deze film. · De scène waarbij Jim zijn hand aan zijn geslachtsdeel vast blijft plakken. Er is mij niks bijgebleven dat niet boeiend was.

Recensie

· Ik vind dat de regisseur erin is geslaagd een goede uitwerking van het hoofdthema te geven. · Ik vind de film geloofwaardig omdat er allemaal dingen gebeuren die bij ons zelf ook kunnen gebeuren. · Ik vind dat de spelers geschikt waren voor hun rollen, Jim zag er bijvoorbeeld best sullig uit en in de film speelde hij ook een sul. En zo ging dat bij elke speler. · In de film zaten geen special effect, en er werden ook geen speciale dingen met licht gedaan, alleen de muziek vond ik erg goed bij de film passen omdat de muziek is dat jongens (en meisjes) van deze tijd leuk vinden. · Ik vond de film echt geweldig! Ik heb bijna voortdurend de slappe lach gehad, er waren zoveel grappige stukjes en vooral om Jim heb ik erg veel gelachen! Deze veel is het meest leuk voor kinderen van 14 t/m 18.

REACTIES

L.

L.

heeeeeeeeeeeeeeeeeey goed wekstuk maar heb je toevalig ook een voorkant van de film : nou tnx alvast groetjes

21 jaar geleden

A.

A.

ik vind je verslah wel luek
maar ik moet info hebben over americcan footbaal kunje daar over info sturen
graag over
competition en over transfers

ik hoop dat je snel antwoord geeft

20 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "American Pie 2 (2001)"