Datum: 2-11-2007
Plaats: Luxor theater Hoogeveen
Regisseur: Joram Lürsen
Acteurs:
Paul de Leeuw als Victor Jollema (broer van Kiki, Carice van Houten)
Victor is niet heel knap. Wel heel erg lief. En stapelgek op zijn partner Kees. Dat Kees eigenlijk niet in ware liefde gelooft, doet Victor bijzonder veel verdriet. Maar hij houdt vol. Hij is vastbesloten Kees te laten zien dat het wel kan.
Daan Schuurmans als Kees Tromp
Kees is de partner van Victor. Hij houdt van hem, maar is ook bang en onzeker over het op handen zijnde huwelijk. Waarom kan hij dat dan niet gewoon zeggen?


Carice van Houten als Kiki Jollema
Kiki werkt in de Bijenkorf en droomt al sinds haar kindertijd van de prins op het witte paard. Voor mannen is het onmogelijk met deze illusie te concurreren. Ze leeft al een tijdje celibatair.
Jeroen Spitzenberger als Prins Valentijn
Valentijn is de prins op het witte paard. Hij is dan wel geen troonopvolger, maar wel degelijk lid van het koningshuis. Valentijn is ook nog eens knap en dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het zorgt er ook voor dat vrouwen een beetje gek gaan doen als ze hem zien. En dat trekt hij slecht.
Wendy van Dijk als Klaasje
Klaasje van Ophorst zit in een lastige levensfase. Ze is zes jaar geleden gescheiden van haar grote liefde Dennis. Want grote liefde of niet, Dennis ging vreemd. Zonder hem zou ze vast gelukkiger zijn. Maar dat is ze niet. Het leven lijkt haar tussen de vingers door te glippen en er is niks wat ze er aan kan doen om dat deprimerende gevoel te stoppen. Ja, een hele jonge minnaar nemen, dat kan.
Peter Paul Muller als Dennis
Dennis zit in therapie. Te laat, volgens Klaasje. Desalniettemin werkt hij hard om te veranderen. Maar Klaasje lijkt de scheiding toch echt als definitief te beschouwen. Dus dan is het moeilijk om je best te blijven doen.Andere acteurs die in deze film spelen:
- Valerio Zeno
- Michiel Romeyn
- Anneke Blok
- Chantal Janzen
- Marc Marie Huybregts
- Viggo Waas
- Lies Visschedijk
- Lineke Rijxman
Toegangsbewijs:
<afbeelding ontbreekt>
Beschrijving van de activiteit: Aan het eind van de eerste tentamenweek van dit jaar hadden Elise en ik bedacht om naar de bioscoop te gaan. De op dat moment veel besproken film alles is liefde leek ons leuk. Naar de bioscoop gaan is altijd gezellig en de film was ook heel erg leuk.
De film gaat over 6 koppels die bezig zijn met liefde.
Liefde is als Sinterklaas, je moet erin geloven, anders wordt het niks.
Een ook heel bekend detail van de film is de titelsong ‘Alles is liefde’ van Blof. Dit vrolijke liedje, ook bekend in de top 40, maakt je extra nieuwsgierig naar de rest van de film. Wanneer je het liedje dan weer hoort onder de film geeft het je ook een punt van herkenning.

Ervaring en mening:

Dit uitje was een uitje dat ik in mijn vrije tijd heb gedaan en niet via school of speciaal voor CKV. Het is altijd ontspannend om even naar de bioscoop te gaan. Soms vallen films tegen maar alles is liefde is zeker een aanrader! Ik heb erg genoten van de film. Het was een romantische komedie met af en toe dus wat grappen.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.