Havisten uit de bovenbouw gezocht! Vul deze korte vragenlijst over jouw studiekeuze in en maak kans op een Bol.com bon t.w.v. 15 euro.

Doe mee


Concert: Britney SpearsDatum en Plaats: 4 November 2000 ,Gelredome Arnhem.

De artiest was Britney Spears. Ze is 19 jaar en al een aantal jaar een erg bekende popster. Ze komt uit de V.S. en houd nu een tournee over de hele wereld. Op 4 november was ze in Nederland en ik ben naar dat concert geweest.Voordat Britney Spears zelf begon was er een voorprogramma. Dat was Sister 2 Sister een niet zo bekend duo uit Australie. Ik vond dat die 2 zusjes een leuke en gezellige sfeer het stadion in brachten met hun vrolijke en mooie liedjes, alleen hun 2 zetten al een mooie show neer.Daarna kwam dan eindelijk Britney Spears het podium op. Er was aan de Noordkant van het Gelredome-stadion een podium gebouwd en op het veld stond het publiek en aan de Oost, West en Zuid kant konden de mensen zitten. Het publiek wat er was, was voornamelijk moeders met jonge meisjes die er net zoals Britney uit wilde zien. Maar wat ons vooral ook opviel was dat er ook groepen jongens waren kijken van onze leeftijd (15 tot 20 jaar).

Toen de show begon zag je een video scherm waarop Britney iets vertelde… Daarna kwam ze op met haar hit “oops i did it again”. Dat nummer maakte meteen het hele publiek los.De muziek soort van Britney is eigenlijk echt popmuziek. De liedjes gaan over liefde, jongens en wat ze allemaal meemaakt in haar jonge leven. Een aantal bekende nummers die ze liet horen waren

- “oops i did it again”

- “you drive me crazy”

- “lucky”

- “born to make me happy”

- “sometimes”Wat ik wel jammer vond was dat ze niet helemaal live zong. Je kon zien dat ze af en toe playbackte en je hoorde een muziekband mee lopen. Maar ondanks dat vond ik het toch een heel mooi concert. Het was een mooie show met op het laatste nog een soort van vuurwerk.Wat ik ook erg leuk vond was dat er ongeveer in het midden van de show, 3 mensen uit het publiek werden gehaald die toen iets na moesten doen. Degene die dat het beste deed mocht met Britney op de foto en kreeg later nog de kans om haar iets te vragen.Wel vonden we het een beetje kort duren, we zaten nog steeds op de pauze te wachten toen we hoorde dat het concert al afgelopen was. Britney heeft 1 uur en 10 minuten opgetreden. In die tijd heeft ze zich 6 keer verkleed.

De organisatie van het concert was wat minder. Toen we daar aan kwamen na zeker 40 minuten in de file te hebben gestaan werden we niet het terrein opgelaten en moesten verder gaan lopen. Ook met het ophalen was het nogal een gedoe om je auto terug te vinden en ook op de terugweg stonden we zeker een half uur in de file.Tot slot:

Ik vond het een hele mooie show en ben blij dat ik dit als culturele activiteit heb mogen gebruiken.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.