Doe mee met Markteffect's studiekeuze-onderzoek
Maakt niet uit of je je studie al gekozen hebt. Win één van de 200 (!) cadeaubonnen van €25

Meedoen

Klachtenbrief tv

Beoordeling 6
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • 5e klas vwo | 315 woorden
  • 15 juli 2008
  • 95 keer beoordeeld
Cijfer 6
95 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

Klachtenbrief over TV - Nederlands

Eigen adres


Blackword Electronics BV
Antwoordnummer 16
4536 PA Alkmaar

Betreft: De garantie van mijn Blackstar One televisie.

Noordwijkerhout, 26 Januari 2006

Geachte heer/mevrouw,

Een maand gelden heb ik van mijn zuurverdiende geld een kleurentelevisie van uw merk gekocht bij warenhuis Halo, te Amsterdam. Een schitterende televisie met een 37 cm beeldbuis en inclusief afstandsbediening. En dat voor maar €299,-. Dit lijkt een koopje, maar dan moet wel alles goed werken.

Toen ik de televisie ging installeren, snapte ik niet veel van jullie gebruiksaanwijzing. Maar na enige tijd en wat gepriegel verder, is het me toch gelukt om de zenders in te stellen. Maar als ik tv keek sprong de zender op onvoorspelbare momenten over naar een andere zender. Ik heb mijn neef de televisie opnieuw laten instellen, maar zonder resultaat. Mijn neef heeft wel verstand van apparatuur en besloot dus om even in de binnenkant te kijken. Maar hij had ene ander systeem verwacht, hier kon hij niks mee en heeft hem toen weer dichtgemaakt. Daarop ben ik terug gegaan naar de winkel en die hebben hem voor mij naar u opgestuurd. Het zou wel onder de garantie vallen zeiden ze, nu heb ik het apparaat na twee weken terug gekregen. Maar wel met een rekening van €168,- omdat het apparaat was open gemaakt.


Dit vind ik niet rechtvaardig, omdat het niet mijn fout is dat het geen goed apparaat is. Ik verwacht dus van u dat u mij de rekening van de reparatie teruggeeft. Het apparaat is dan wel opengemaakt, maar dit was omdat het apparaat het niet deed. En ik zou recht hebben op een jaar garantie, dit moet dus wel onder de garantie vallen, omdat jullie de eerste fout hebben gemaakt door een slecht toestel aan mij te verkopen.

Ik vertrouw erop, dat u stappen onderneemt en mij het geld van de rekening teruggeeft. Ik hoop uw reactie binnen 4 dagen te ontvangen.

Hoogachtend,

Naam.

REACTIES

N.

N.

hahha, goed bezig knu8l

10 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.