Klachtenbrief (Garantie op Blackstar One)

Beoordeling 6
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • 4e klas havo | 347 woorden
  • 5 januari 2003
  • 117 keer beoordeeld
Cijfer 6
117 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

Jan Peters
Kersenstraat 3
5467 YT ROTTERDAM

Rotterdam, 1 december 2002

Aan Blackworld Electronics BV
Antwoordnummer 16
4536 PA ALKMAAR

Betreft: Garantie op de Blackstar One

Geachte dames en heren,

Naar aanleiding van wat problemen met de Blackstar One wou ik graag een klacht indienen. Het betreft hier de garantie op de Blackstar One, 37 cm, met afstandsbediening ter waarde van f299,- die ik onlangs gekocht heb.

Onlangs heb ik een nieuwe kleurentelevisie gekocht van het merk Blackstar One dat door u geproduceerd wordt. Nadat ik de tv had geïnstalleerd precies volgens de gebruiksaanwijzing, die overigens in merkwaardig Nederlands geschreven is, bleek ik toch nog voor een tal van verrassingen te staan. Nadat ik dan toch na een hoop moeilijkheden al mijn favoriete zenders had ingesteld bleek de televisie ook nog eens kuren te hebben. Het zou natuurlijk kunnen dat ik een fout had gemaakt, dus ik had er een handige neef bijgeroepen. Nadat mijn neef het ook niet op het eerste gezicht gevonden had, had hij de achterplaat van de tv los geschroefd. Daar zag hij al meteen dat hij hier niks aan kon doen, dus heeft hij meteen de achterplaat weer terug gezet. Toen ben ik maar terug gegaan naar de winkel en die heeft vervolgens de tv weer terug gestuurd naar de importeur. Ik dacht dat alles nog wel binnen de garantie zal vallen, maar niks was minder waar. Ik kon de tv na 2 weken weer ophalen. De tv was inderdaad gerepareerd maar er zat toch wel een minder mooi prijskaartje aan van f168,- en dat alleen omdat er geconstateerd was dat de achterplaat losgeschroefd was, maar er was helemaal niet in gerotzooid, dus kan ik niet begrijpen dat de garantie verlopen was.

Maar natuurlijk verwacht ik met de goede service van Blackworld kennende dat dit probleem snel de wereld uitgeholpen wordt. F168,- is toch wel een beetje teveel van het goede vindt u niet, dus ik verwacht dat ik dit geld weer snel terug kan zien op mijn rekening om daar toch nog wat andere leuke dingen mee te gaan doen.

Met vriendelijke groet, Jan Peters

REACTIES

K.

K.

Klachtenbrief eindig je altijd met 'hoogachtend', niet met 'met vriendelijk groet'.

8 jaar geleden

G.

G.

met vriendelijke groet mag ook allen is hoogachtend wel wat netter

6 jaar geleden

A.

A.

Nee je eindigt niet met Vriendelijke groet want je bent eigenlijk een beetje boos. Vandoor ook deze klachtenbrief. Dus je eindigt met een formeel Hoogachtend.

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.