klachtenbrief

Beoordeling 5.4
Foto van Merlijn
  • Brief door Merlijn
  • 3e klas havo | 291 woorden
  • 7 april 2016
  • 4 keer beoordeeld
Cijfer 5.4
4 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Methode
ADVERTENTIE
"Hij was echt die meester die iedereen voor de klas wil hebben"

Pabo-student Melle wil graag leraar worden. Wij spreken hem over zijn rolmodel en hoe het is om stage te lopen. Wil je meer weten over hoe het is om voor de klas te staan en hoe je zelf leraar kunt worden? Check onze pagina over ‘leraar worden’! 

Naar de pagina

Merlijn van Heiningen

Kikkerbeetlaan 36

2548WJ Den Haag

Batavus

Herenstraat 71

2291BC Wateringen

Den Haag, 7 april 2016

Betreft: fiets maken duurde te lang

Geachte heer/mevrouw,

Ik ben laatst langs uw winkel geweest. In de winkel zeiden ze dat het repareren van mijn fiets maar een dag zou duren. De volgende dag kwam ik mijn fiets ophalen. En er was nog niks aan gedaan.

Nadat de ketting van mijn fiets er af was afgevallen ben ik meteen naar uw winkel gegaan. Toen ik daar aankwam zei een van de medewerkers dat ik de fiets de volgende dag kon komen ophalen. Maar de volgende dag was mijn fiets nog helemaal niet klaar. Sterker nog, er was nog helemaal niets aan gedaan. Ik vroeg aan 1 van de medewerkers hoe lang het nog zou duren, want ik was een beetje gefrustreerd dat mijn fiets nog niet klaar was. Terwijl ze hadden gezegd dat hij klaar zou zijn. Ze zij dat hij de volgende dag klaar zou zijn. Maar toen ik de volgende dag weer aankwam, was er nog steeds niks aan mijn fiets gebeurd. Toen ik boos naar een van uw medewerkers liep zei hij dat de fiets meteen werd gerepareerd. Nadat ik een uur had gewacht was de fiets klaar. Nu vraag ik me af hoe het kan dat wat eerst een dag zou kosten nu in een uur was gemaakt. Ik zou graag een schadevergoeding willen. Want door dit ongeval moest ik met de tram naar school. De kosten voor de tram waren 3 euro.

Ik hoop dat dit snel wordt opgelost en of u uw medewerkers kan vragen hoe dit kon gebeuren. Ik hoor graag snel iets van u.

Met vriendelijke groet,

Merlijn van Heiningen

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.