Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

klachtenbrief

Beoordeling 5.4
Foto van Merlijn
  • Brief door Merlijn
  • 3e klas havo | 291 woorden
  • 7 april 2016
  • 4 keer beoordeeld
  • Cijfer 5.4
  • 4 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Methode

Merlijn van HeiningenKikkerbeetlaan 362548WJ Den Haag

BatavusHerenstraat 712291BC Wateringen

Den Haag, 7 april 2016

Betreft: fiets maken duurde te lang

Geachte heer/mevrouw,

Ik ben laatst langs uw winkel geweest. In de winkel zeiden ze dat het repareren van mijn fiets maar een dag zou duren. De volgende dag kwam ik mijn fiets ophalen. En er was nog niks aan gedaan.Nadat de ketting van mijn fiets er af was afgevallen ben ik meteen naar uw winkel gegaan. Toen ik daar aankwam zei een van de medewerkers dat ik de fiets de volgende dag kon komen ophalen. Maar de volgende dag was mijn fiets nog helemaal niet klaar. Sterker nog, er was nog helemaal niets aan gedaan. Ik vroeg aan 1 van de medewerkers hoe lang het nog zou duren, want ik was een beetje gefrustreerd dat mijn fiets nog niet klaar was. Terwijl ze hadden gezegd dat hij klaar zou zijn. Ze zij dat hij de volgende dag klaar zou zijn. Maar toen ik de volgende dag weer aankwam, was er nog steeds niks aan mijn fiets gebeurd. Toen ik boos naar een van uw medewerkers liep zei hij dat de fiets meteen werd gerepareerd. Nadat ik een uur had gewacht was de fiets klaar. Nu vraag ik me af hoe het kan dat wat eerst een dag zou kosten nu in een uur was gemaakt. Ik zou graag een schadevergoeding willen. Want door dit ongeval moest ik met de tram naar school. De kosten voor de tram waren 3 euro.

Ik hoop dat dit snel wordt opgelost en of u uw medewerkers kan vragen hoe dit kon gebeuren. Ik hoor graag snel iets van u.

Met vriendelijke groet,Merlijn van Heiningen
REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.