Klachtenbrief, vakantie

Beoordeling 8
Foto van Elske
  • Brief door Elske
  • 4e klas vwo | 295 woorden
  • 11 juni 2020
  • 6 keer beoordeeld
Cijfer 8
6 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

Klachtenbrief ‘Vivre le Soleil’

[NAAM EN ADRES]

Active Travel

Middenweg 247

1097 TX Amsterdam

Utrecht, 10 september 2017

Betreft: Klachten reis ‘Vivre le Soleil’ (boekingsnummer LDM-BAR-19-7213)

Geachte meneer, mevrouw,

Afgelopen zomervakantie ben ik samen met mijn vriendin Lieke Scholten van 4 augustus tot 11 augustus naar Frankrijk geweest. Wij verbleven hier in een bungalow op het vakantiepark ‘Vivre le Soleil’ vlakbij Grenoble. Ondanks het geweldige weer en de gezelligheid waren er ook veel tegenvallers. Onze klachten benoemen we in deze brief.

Ten eerste viel de bungalow tegen. Het beloofde beddengoed ontbrak, het toilet bleek niet te werken en er stond schimmel op de muren. Ook al boekten wij voor een eenvoudige bungalow, verwachten wij wel een hygiënische, complete en goed functionerende bungalow.

Daarnaast zijn we ontevreden over de broodjesservice. We hadden ons via uw organisatie ingeschreven voor een broodjesservice voor in totaal €40,-. De broodjes werden niet zoals beloofd om 9 uur, maar vaak pas na 10 uur. De broodjes waren ook niet vers.

Ten slotte ging het bij u geboekte en betaalde paragliden bij ‘Tres Haute’ niet door vanwege een overboeking. Wij hebben u vooraf €70,-  betaald en dan verwachten we ook dat we kunnen deelnemen. We hebben ons hier erg op verheugd en het zou het hoogtepunt van onze vakantie zijn.

Al met al zijn we erg teleurgesteld over de door u georganiseerde reis. We hebben alle klachten ter plekke gemeld bij reisleidster Mirjam Kleine. Ze heeft echter geen enkele actie ondernomen. Vanwege de tegenvallers verwachten dat u onze klachten nu wel in behandeling neemt en vragen we een gedeelte van onze reissom terug.

Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet, mede namens Lieke Scholten,

[HANDTEKENING]

[NAAM]

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Ook geschreven door Elske