Vakantieliefde

Beoordeling 3.5
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • 3e klas vmbo | 321 woorden
  • 16 maart 2004
  • 31 keer beoordeeld
Cijfer 3.5
31 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

Ishar, never forget:

"Ina docho biente alandro ivetta la duno quia abos la brovo la ban~ono
Et la bino anna docor, livuoa adon~o"

Jump in the sky, fly with me high. When your going home I will come with you, but why o why? I can't go with you,'cause my family lives here. I hope you will stay with me here. If you can't, i will say from the bottom of my heart "I wish you good luck in your life"

love you, much kisses from your girl Kanisha

1. Wat heb ik geleerd? Ik heb natuurlijk nieuwe Engelse woorden geleerd door het maken van deze brief en ik ben erachter gekomen dat het leuk is om een Engelsbrief te schrijven. Ik heb deze brief verzonnen, dus het is geen brief die echt verstuurd is. Tijdens het verzinnen van de brief droom je helemaal weg en dat is wat ik zeker leuk vond aan het maken van deze brief.

2. Conclusie: Ik ga vaker brieven schrijven in het Engels. Het is leuk, je leert Engelse woorden, Engelse zinsopbouw en je kunt lekker wegdromen. Heerlijk toch?

3. Tips: Als je een brief zelf moet verzinnen, ga dan lekker op je gemak met je armen op de vensterbank zitten, leg je hoofd op je armen en kijk naar buiten. Zorg ervoor dat je geen stress aan je kop hebt en denk niet aan tijd. Vergeet die klok, je bent op een onbewoond eiland en hebt tijd in overvloed, dus geen zorgen aan je hoofd. Droom lekker weg en denk aan het onderwerp waar je brief over moet gaan, bijvoorbeeld: Vakantieliefde. Je komt er vanzelf achter dat je een verhaal makkelijk zelf kunt verzinnen en misschien ook nog wel boeken kunt gaan schrijven. Maar hier moet je natuurlijk inresse in hebben en ook zeker de rust voor hebben. Als dit jou aanspreekt, zou ik zeggen: "Probeer het!!!" en ik wens jou heel veel succes.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.