Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Word toch wakker! door Ellen Tijsinger

Beoordeling 5.4
Foto van een scholier
Boekcover Word toch wakker!
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo/vwo | 298 woorden
  • 14 oktober 1999
  • 59 keer beoordeeld
Cijfer 5.4
59 keer beoordeeld

Boekcover Word toch wakker!
Shadow
Word toch wakker! door Ellen Tijsinger
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Titel Word toch wakker! Auteur Ellen Tijsinger Samenvatting Jasmijn's broertje Tim komt onder een auto en komt in coma te liggen.Maandenlang ligt hij coma.Bij Jasmijn thuis wordt het er niet leuker op nu Tim in coma ligt.Moeder is chagarijnig en vader wordt op non actief gesteld nu hij zijn aandacht niet meer bij zijn werk kan houden. Jasmijn haalt op school slechte cijfer omdat ze geen tijd heeft om haar huiswerk te maken en te leren.Omdat ze ook voor haar andere twee broertjes Vincent en Dump moet zorgen nu moeder niets doet. Gelukkig helpt Loek,Jasmijn bij haar huiswerk.Nu haalt Jasmijn betere cijfers. Pieter,dat is de man die Tim heeft aangereden, is kunsternaar.Jasmijn wil eigenlijk niets meer met Pieter te maken hebben.Totdat ze noodgedwongen bij hem langs moet.Toen veranderde alles.Toen Tim z'n ogen even opendeed rende Jasmijn meteen naar Pieter om het hem te vertellen.Dat had ze nooit gedacht. Voor een beetje afleiding helpt ze Margo en Loek met hun poppenkastvoorstellingen.Ze mag dan het licht en het geluid verzorgen.Dat vindt ze geweldig.Toen Margo op het punt stond om te bevallen hadden ze een poppenkastvoorstelling.Gelukkig lag Margo toen al in het ziekenhuis.Maar toen mocht Jasmijn voor haar invallen. Edwin en Hilde zijn Jasmijn's klasgenoten en komen haar bijna elke dag thuis opzoeken.Daar heeft Jasmijn veel steun aan. Als Tim zijn ogen opendoet en op dingen kan reageren gaat het de goede kant op.Dan duurt het ook niet lang meer voordat hij naar huis toe mag.Als Tim naar huis toe mag geven Jasmijn en Joep een poppenkastvoorstelling voor alle kinderen die op de kinderafdeling liggen. Margo komt ook kijken met haar baby Ilse Elizabeth. Alles komt dus gelukkig toch nog goed!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Word toch wakker! door Ellen Tijsinger"