Wat heb jij nou? door Renny Hofstra

Beoordeling 6.2
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas vmbo | 225 woorden
  • 24 april 2007
  • 55 keer beoordeeld
  • Cijfer 6.2
  • 55 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
1997
Pagina's
75
Oorspronkelijke taal
Nederlands

Boekcover Wat heb jij nou?
Shadow
Wat heb jij nou? door Renny Hofstra
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Samenvatting
Criel is een meisje van 14 jaar ze woont samen met haar oma en haar moeder in huis. Haar zus is 17 jaar ze heeft net een nieuwe brommer voor haar verjaardag gekregen. Criel is niet gelukkig met haar zelf haar zus is mooi heeft lang blond haar en een slanke buik.
Op een avond zijn de moeder, oma en haar zus naar de schouwburg, Criel lag ziek in bed. Die avond had Criel het idee om een ritje op de brommer van haar zus. Ze scheurde door de bochten maar toen reed ze iemand ze wist niet wat het was maar besloot door te rijden. Die avond hoorde ze van haar moeder dat er een trimmer was aan gereden op de oude garnaal! Ze wist dat zij de dader was, ze was er achter gekomen het een goede voetballer was.
De volgende dag ging ze naar het zieken huis en ontmoeten het slachtoffer. Ze begonnen te praten en Criel floepte eruit: Als je bij de bocht op het oude garnaal komt schijnt de zon recht in je ogen. Zo kwam Daniel erachter dat zij de dader was.

Hij deed er niks aan, de volgende dag kreeg hij de uitslag of hij prof voetballer kon worden. Daar zij hij dat zij de dader was maar hij vond het niet erg. Uit eindelijk kwam alles weer goed.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

J.

J.

garnaal moet gemaal zijn

14 jaar geleden

Z.

Z.

garnaal moet gemaal zijn alvast een tip chek ook eve of je het goed hebt geschreven ;)

7 jaar geleden

J.

J.

Wanneer was de eerste druk of welke druk is het boek ?

11 jaar geleden

D.

D.

ik vid he een goeb verslag maar er is geen info over de schrijfer :P

7 jaar geleden