Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Vrijen door Haye van der Heyden

Beoordeling 5.9
Foto van een scholier
Boekcover Vrijen
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 401 woorden
  • 25 november 2002
  • 110 keer beoordeeld
Cijfer 5.9
110 keer beoordeeld

Boekcover Vrijen
Shadow
Vrijen door Haye van der Heyden
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
SAMENVATTING: Jeroen heeft een vriendin die in frankfurt woont.Op een dag staat ze plotseling voor zijn neus.Jeroen en Pauline zijn hel erg verliefd.Ze wil graag met jeroen naar bed(voor de eerste keer)omdat,ze gehoord heeft dat hij ervaring heeft.Jeroen is zo enthousiast en vindt het zo spannend dat ze het precies met hm voor de eerste keer wil doen,zodat hij zegt dat hij ervaring heeft(maar dat heeft ie niet).Hij vertelt het ook aan ze moeder dat pauline en hij graag met elkaar naar bed willen.Zijn moeder koopt een boek over seksualiteit voor hem,zelf gaat Jeroen condooms kopen om te oefenen en zijn (grotere)zus Vera helpt hem daarbij.Zijn zus neemt hem zelfs mee naar een strandfeest en ze zegt dat hij condooms mee moet nemen.Op een gegeven moment moet hij even hout gaan halen en dan gat de vriendin van zijn zus mee (Ellen).Zijn zus heeft tegen Ellen gezegd dat hij haar heel leuk en aardig en knap enzo vindt dus ze vraagt of hij het met har wil doen en hij durft geen nee te zeggen dus zegt hij maar ja.Ze gaan samen naar het bos ,als ze daar zijn is Ellen helemaal uitgekleed van schrik rent hij weg verder het bos in en even later valt hij daar ook in slaap.Als hij wakker wordt is hij bang,hij belt ergens aan en tot zijn schrik belt hij aan bij Martine het meisje uit 5 atheneum.Hij blijft daar voorlopig slapen (dat komt omdat de auto van zijn ouders stuk is).Zo gebeurd het ook dat hij met haar baar bed gaat.Daarna voelt hij zich ineens een stuk volwasser.Een paar dagen later gaat hij met een paar vrienden en Pauline zeilen,en op het rieteneiland doet Pauline ineens heel erg raar.Opeens loopt ze ook weg en Jeroen gaat achter haar aan.Pauline merkt dat Jeroen achter haar aanloopt en draait zich met een ruk om en zegt met betraande ogen dat ze er nog niet aan toe is.Hij zegt tegen haar dat het niet erg is en denkt bij zichzelf gelukkig dat ze er niet achter is gekomen dat ik het met Martine heb gedaan.Na een tijdje wordt hij door Martine geroepen.Hij en zijn beste vriend Bart snappen er niets van alleen hij,Martine en jeroens moeder weten het……

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Vrijen door Haye van der Heyden"