Verliefd zijn is een ramp! door Caja Cazemier

Beoordeling 8
Foto van een scholier
Boekcover Verliefd zijn is een ramp!
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo | 274 woorden
  • 5 februari 2012
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 8
2 keer beoordeeld

Boekcover Verliefd zijn is een ramp!
Shadow
Verliefd zijn is een ramp! door Caja Cazemier
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Het onderwerp is: Homoseksualiteit.

Het thema is:
Verliefd zijn op een meisje.

De brief aan Myra en Jessica ik vond de aanpak goed want ze waren echt aan het vechten om samen te zijn, omdat ze dat niet konden, en Myra had het er ook moeilijk mee dat ze Lesbisch was, want daarvoor was ze Hetero. Als ik het zou aanpakken zou ik proberen om zo veel mogelijk bij elkaar proberen te zijn en je problemen aan elkaar uit te leggen. Je kan ook naar een therapeut gaan om over je gevoelens te praten. En als je vader en moeder tijd hebben om die er ook bij te betrekken en je nergens voor te schamen. Mensen komen het toch wel een keer te weten dat je met elkaar hebt. Het voelt ook goed als je je problemen vertelt, alsof er een baksteen uit je maag weggaan.

Mijn mening
ik vind het verrassend, want als je de achterkant leest denk je van lijkt me toch niet zo'n heel leuk boek, maar als je het uiteindelijk leest denk je van nou dat was echt heel leuk. ik vond het boek ook wel droevig, want Myra heeft het niet makkelijk als ze slaappillen van haar moeder vind en ze ze neemt, omdat ze zich ellendig voelt en ze niet meer weet wat ze moet doen. haar moeder vind haar dan in haar bed en als ze haar wakker probeert te maken dat ze niet wakker word. dan belt ze de ambulance en komt naar haar kijken en dat ze dan zeggen dat ze 3 dagen blijft slapen. Het kan echt gebeurt zijn, omdat je wel eens zulke problemen hebt.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Verliefd zijn is een ramp! door Caja Cazemier"