Timboektoe rules! door Carry Slee

Beoordeling 5.8
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 299 woorden
  • 31 juli 2007
  • 18 keer beoordeeld
  • Cijfer 5.8
  • 18 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2005
Pagina's
221
Oorspronkelijke taal
Nederlands

Boekcover Timboektoe rules!
Shadow
Timboektoe rules! door Carry Slee
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Samenvatting
Het boek gaat over Isa en Kars. Hun ouders hebben een camping die heet Timboektoe .Een paar honderd meter verderop komt er nog een camping die camping gaat Paradiso heten dat wordt een hele dure camping met alles er op en eraan. Dat is niet goed voor Timboektoe. Timboektoe heeft ook een comité die bestaat uit Brian, Jules, Nona, Stef, Annabel, Romeo, Justin, Edgar, Kars en Isa. Zij hebben de camping opgeknapt tot een jongeren plek ze hebben een disco gebouwd en nou willen ze een hydrospeed bouwen maar aangezien dat de vader van Kars en Isa (Ad) geen geld daarvoor heeft organiseren ze eerst een feest dat feest wordt gegeven op een eiland dat bij de camping is. Dat eiland heet Love Island.
Brian heeft ontdekt dat hij homo is. Hij is verliefd op zijn beste vriend Jules hij heeft dat ontdekt toen de disco geopend werd.

Ad en Kars gaan kijken hoe het op Paradiso is. De baas van die camping heeft 2 dochters Valerie en Anouk die horen van het feest op Love Island en gaan dat saboteren door te zeggen dat er drugs op dat eiland te koop zijn en
daardoor vertrekken alle camping gasten naar Paradiso.
Het feest was geweldig en op het feest heeft Jules aan Brian gevraagd of hij meeging op een kano tocht en dan kamperen in een tentje. Dat wilde Brian heel graag en het mocht ook van zijn moeder. Toen ze de laatste nacht in de tent lagen had Brian vertelt dat hij verliefd was op hem Jules was helemaal in shock en rende weg. Brian was helemaal overstuur en ging weg met de kano verder varen van de Camping hij kwam bij een wild water gebied toen ging zijn boot kapot en knalde hij tegen een rots aan.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Timboektoe rules! door Carry Slee"