Timboektoe rules! door Carry Slee

Beoordeling 6.2
Foto van een scholier
Boekcover Timboektoe rules!
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vwo | 380 woorden
  • 9 december 2005
  • 80 keer beoordeeld
Cijfer 6.2
80 keer beoordeeld

Boekcover Timboektoe rules!
Shadow
Timboektoe rules! door Carry Slee
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Na het grote succes van het barbecuefeest zijn Isa, Kars en hun vrienden druk bezig om het eilandje in de rivier bij Camping Timboektoe om te bouwen tot Love Island. Brian is er met zijn hoofd niet bij. Hij heeft ontdekt dat hij verliefd is op Jules. Is hij homo? Hoe kan hij zijn vriend nu nog onder ogen komen? Jules heeft niets in de gaten, want die maakt zich zorgen over zijn vader die alcoholist is. Intussen komt de toekomst van Camping Timboektoe in gevaar. Een ander Ne-derlands gezin begint vlakbij een grotere camping, Paradiso, met veel meer luxe. De dochters van de eigenaar bedenken een gemeen plan om Timboektoe te sabo-teren. Anouk versiert Kars om zo informatie te vergaren over Camping Timboek-toe om zo te kunnen zorgen dat de gasten naar hun camping, Paradiso, komen
Voorts verspreiden ze valse geruchten, via SMS, over drugs die tijdens dat feest gebruikt zouden worden. Als dit de gasten van Timboektoe ter ore komt willen ze meteen weg, ook de ou-ders van Marco en Linda willen meteen weg , naar Paradiso. Ze zijn een belang-rijke familie, veel andere gasten volgen hun voorbeeld. Ondertussen is Jules met zijn vriend Brian een kanotocht naar een andere camping aan het maken. Brian vertelt Jules die middag dat hij verliefd op hem is. Jules reageert heel heftig, hij loopt weg. Brian is zo erg geschrokken dat hij in zijn eentje gaat varen. Hij komt in een gevaarlijk stuk rivier terecht. Hij valt uit de kano, komt met zijn hoofd tegen een steen en raakt buiten bewustzijn. Als zijn vrienden, Kars en Isa, hem zoeken vinden ze een mobieltje. Als ze Brian vinden is hij er slecht aan toe. Ze brengen ze hem zo snel mogelijk maar het ziekenhuis. Terwijl Brian in het ziekenhuis ligt zien Kars en Isa dat vanaf het gevonden mobieltje de sms’jes zijn verzonden. Doordat ze Anouk en Valerie op de plek, waar ze die mobiel heb-ben gevonden, zien zoeken, verdenken ze hen. Ze gaan ze naar hun camping, Pa-radiso. Als ze het mobieltje terugbrengen bevestigen de ouders van Anouk en Valerie dat dat mobieltje van die twee is. Daardoor worden de twee ontmaskerd. Alle gasten komen weer terug en als er feest gevierd wordt is Brian ook weer terug uit het ziekenhuis.

REACTIES

K.

K.

er staan in dit stuk erg veel fouten en -jes

18 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Timboektoe rules! door Carry Slee"