Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Spijt! door Carry Slee

Beoordeling 4.3
Foto van een scholier
Boekcover Spijt!
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 221 woorden
  • 7 april 2000
  • 97 keer beoordeeld
Cijfer 4.3
97 keer beoordeeld

Boekcover Spijt!
Shadow

Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Jochem lijkt zich niets aan te trekken van de pesterijen, die elke dag erger worden. Maar op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldi…

Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Jochem lijkt zich niets a…

Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Jochem lijkt zich niets aan te trekken van de pesterijen, die elke dag erger worden. Maar op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom heeft hij zijn mond nooit opengedaan? Samen met een vriendin gaat hij Jochem zoeken om te zeggen dat het hem spijt. Dan vinden ze Jochems tas in het meer.

Misschien is het al te laat...

Spijt! door Carry Slee
Shadow

Oefenen voor je mondelingen?

Komen je mondelingen er aan en wil je oefenen? Probeer onze Boekenquiz. We stellen je open vragen over de gelezen boeken.

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting David zit op de middelbare school. Hij zit bij z’n vriend Niels. Hij zit bij de gepeste Jochem. De pesters zijn Sanne Justin en Remco.Ze gooien zelfs zijn spullen weg na de gym. Daardoor kan hij ook niet op de klassenfoto. Ook zeggen ze dat ze het 1e uur vrij hebben. De klas doet niks tegen hun. David wil helpen maar durft niet,want misschien wordt hij dan wel gepest. Op een dag komt hij naar Jochem maar zijn moeder weet er niks van. Hij zegt niks anders wordt zijn moeder net als vroeger teleurgesteld. Een paar dagen daarna komt een leraar er ook achter. Uiteindelijk biedt Justijn Remco en Sanne hun excuses aan. Een paar weken daarna hebben ze een klassenfeest. Sanne, Remco en Justin volgoten Jochem met likeur. David had beloofd hem te helpen maar hij had zijn oog op Vera. Jochem werd ook nog over zijn eigen kots buiten gerold. De volgende dag kwam Jochem niet op school. Ze waren ongerust. David ging hem zoeken door middel van Nienke. Hij zocht hem op en hij vond hem niet uiteindelijk zagen ze een tas in het water liggen. Twee redders gingen onder water en toen vonden ze het lijk van Jochem. Iedereen had spijt ze besloten een anti-pestlijn te maken. Daarmee werd Vera op David verliefd.

REACTIES

&.

&.

Niet ZE waren ongerust maar DAVID.

10 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Spijt! door Carry Slee"