Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Paniek door Carry Slee

Beoordeling 4.2
Foto van een scholier
Boekcover Paniek
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas aso | 229 woorden
  • 27 mei 2008
  • 23 keer beoordeeld
Cijfer 4.2
23 keer beoordeeld

Boekcover Paniek
Shadow

Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt; een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en zonder er verder aandacht aan te besteden gaat ze voor de spiegel staan. Maar dan schrikt ze, Ze heeft het zich niet verbeeld. In de spiegel ziet ze Felix. Ze draait zich met een ruk om. Wat …

Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt; een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en z…

Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt; een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en zonder er verder aandacht aan te besteden gaat ze voor de spiegel staan. Maar dan schrikt ze, Ze heeft het zich niet verbeeld. In de spiegel ziet ze Felix. Ze draait zich met een ruk om. Wat moet hij in haar kamer?

Sasja voelt zich niet veilig in haar eigen huis, maar ze durft er met niemand over te praten. Ze schaamt zich dood, en daarom wil ze niet dat iemand het weet. Vooral Jorrit niet! 

Als Jorrit per ongeluk het grote geheim van zijn beste vriend Ruben ontdekt, belooft hij het aan niemand te vertellen. Maar hij is zo kwaad en geschrokken dat hij zijn mond voorbij praat. En dan gaat alles pas echt goed fout...

Paniek door Carry Slee
Shadow

Oefenen voor je mondelingen?

Komen je mondelingen er aan en wil je oefenen? Probeer onze Boekenquiz. We stellen je open vragen over de gelezen boeken.

Paniek - Carry slee

Jorrit is een jongen van het 2e middelbaar. Hij is verliefd op Sasja en zijn beste vriend is Ruben. Sasja haar ouders zijn uit elkaar en ze verhuist samen met haar moeder naar Koen, haar moeder’s nieuwe vriend, en Felix, Koen’s Zoon. Felix wilt een relatie met Sasja maar zij wilt dit niet, maar ze durft het hem niet te zeggen en hij denkt dus dat ze het niet erg vind als hij haar intiem kust en aanraakt, maar buiten hem weg te duwen zegt ze er niets over , tegen niemand, want anders komt er misschien ruzie en dan gaan Sasja’s moeder en Koen misschien uiteen ! En ze weet hoe het voelt als haar mama depressief is dus dat wil ze niet meemaken.
Jorrit ontdekt ondertussen dat zijn beste vriend Ruben homo is. Hij vertelt dit aan zijn zus omdat haar vriendin verliefd is op Ruben. Nu dat zijn zus het weet, weet natuurlijk heel de school het en wordt Ruben gepest en hevig verwond door de 3grootste pestkoppen. Felix probeert ondertussen Sasja te verkrachten maar koen betrapt hem en Felix gaat bij zijn moeder wonen tijdens de week dat koen bij Sasja en haar moeder is. Uiteindelijk wordt Ruben geaccepteerd voor zijn geaardheid want de populairste jongen van de school blijkt ook homo te zijn. Sasja en Jorrit worden uiteindelijk een koppel.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Paniek door Carry Slee"