Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Paniek door Carry Slee

Beoordeling 6
Foto van een scholier
Boekcover Paniek
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 372 woorden
  • 4 januari 2002
  • 232 keer beoordeeld
Cijfer 6
232 keer beoordeeld

Boekcover Paniek
Shadow

Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt; een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en zonder er verder aandacht aan te besteden gaat ze voor de spiegel staan. Maar dan schrikt ze, Ze heeft het zich niet verbeeld. In de spiegel ziet ze Felix. Ze draait zich met een ruk om. Wat …

Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt; een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en z…

Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt; een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en zonder er verder aandacht aan te besteden gaat ze voor de spiegel staan. Maar dan schrikt ze, Ze heeft het zich niet verbeeld. In de spiegel ziet ze Felix. Ze draait zich met een ruk om. Wat moet hij in haar kamer?

Sasja voelt zich niet veilig in haar eigen huis, maar ze durft er met niemand over te praten. Ze schaamt zich dood, en daarom wil ze niet dat iemand het weet. Vooral Jorrit niet! 

Als Jorrit per ongeluk het grote geheim van zijn beste vriend Ruben ontdekt, belooft hij het aan niemand te vertellen. Maar hij is zo kwaad en geschrokken dat hij zijn mond voorbij praat. En dan gaat alles pas echt goed fout...

Paniek door Carry Slee
Shadow

Oefenen voor je mondelingen?

Komen je mondelingen er aan en wil je oefenen? Probeer onze Boekenquiz. We stellen je open vragen over de gelezen boeken.

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
De uitgever is = prometheus lucifer
Plaat van uitgave = amsterdam
Jaar van uitgave = 2001
Dit boek heeft 159 blz Iets over Carry Slee Ze is 53 jaar. Carry Slee is een kinderboekenschrijfster die zeer geliefd is. Ze schrijft voornamelijk boeken die voor kinderen bedoelt zijn. Haar boeken waren vele malen bekroond door de Nederlandse kinderjury. Het genre is liefde en het is een probleem boek De Titelverklaring Dit boek heeft een titel de titel is paniek en waarom heet het paniek ik zou het vertellen Sasja is in paniek, omdat Felix haar probeert te verkrachten en Jorrit is in paniek, omdat hij het geheim van Ruben heeft vertelt en daardoor komt Ruben allemaal in de problemen. En daarom heet de titel ook paniek. Het verhaal speelt zich af op school en thuis Het probleem van het boek Het verhaal heeft twee belangrijke problemen. * sasja voelt zich niet veilig in haar eigen huis * jorrit ontdekt dat ruben homo is De hoofd personen zijn * Jorrit hij heeft iets ontdekt van zijn vriend Ruben dat hij homo is . * Ruben = hij is homo en wordt gepest op school * Sasja = voelt zich niet zo veilig thuis De samenvatting Sasja is net verhuist.haar moeder heeft een nieuwe vriend waar ze mee gaat samen wonen, maar die nieuw vriend heeft ook een zoon Felix. Sasja heeft een klein probleempje ze had namelijk op een feest gezoend met hem en nu denk Felix dat Sasja verliefd op hem is. En dat is niet zo Sasja is namelijk verliefd op Jorrit
Jorrit zit ook met een probleem hij heeft iets ontdekt dat zijn beste vriend homo is. Maar Jorrit is zo geschrokken dat hij zijn mond voorbij praat en toen wist de hele school het dat Ruben homo is, hij werd later op school gepest. Jorrit is verliefd op Sasja maar hij weet niet dat Sasja ook op Jorrit is verliefd. Felix wilde meer dingen doen met Sasja, hij wilde haar verkrachten. Maar haar moeder zag het, ze had besloten dat ze weer uit elkaar gingen, ze ging ergens anders wonen en uiteindelijk krijgt sasja verkering met jorrit Mijn mening van dit boek Ik vind dit een leuk boek het is een aan rader om het te lezen want het is best wel spannend.

REACTIES

S.

S.

Er staan behoorlijk veel spelfouten in! Dit is heel vervelend lezen.

16 jaar geleden

T.

T.

bedankt!

20 jaar geleden

R.

R.

IK heb geen echte commentaar het is fantastische nu kan ik het nog een beetje meer afkorten tot 250 woorden en heb ik een uitreksel om naar school te sturen in mijn leesdossier.

20 jaar geleden

N.

N.

njaa het is een goed samenvattinG !!

20 jaar geleden

A.

A.

het is een goed uitreksel van je chris ook lekker kort maar wel goed :)

19 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Paniek door Carry Slee"