Havisten en vwo'ers uit de bovenbouw gezocht! Vul deze korte vragenlijst over jouw studiekeuze in en maak kans op een Bol.com bon t.w.v. 15 euro.

Doe meeHoofdstuk 1;
De band had een concert. Op het begin ging het goed, maar Flip kreeg een aanval en alles ging fout. Het publiek werd woest en snel was iedereen weg. Alleen Kim bleef over, een mysterieus meisje. Paul ziet haar wel zitten …
Hoofdstuk 2;
Kim vroeg Paul om af te spreken maar Paul kon niet, omdat hij ging repeteren. Kim bleef aandringen en uiteindelijk spraken ze toch af achter de kerk. Het repeteren ging goed, maar Flip wou geen sorry zeggen voor wat hij gister had gedaan.
Hoofdstuk 3;
Hij heeft een date gehad met Kim. Het was heel gezellig, maar Kim weet erg veel. Zelfs dingen die hij nog nooit verteld heeft. Ze weet vooral veel over zijn ex-vriendin, Lisa.


Hoofdstuk 4;
Paul bedenkt een nieuw liedje, over Kim. Jupiter productions wil hem en zijn band ontmoeten, maar zonder de drummer. Paul zegt dat hij komt, maar alleen als Flip ook welkom is.
Hoofdstuk 5;
Jupiter wil alleen Paul hebben en de rest van de band niet. Pauls moeder ziet het ook al helemaal niet zitten, omdat ze bang is dat Paul aan de drugs en alcohol gaat. Ook met de band loopt het minder goed, ze hebben alweer ruzie ..
Hoofdstuk 6;
Paul spreekt af met Kim, maar ze komt te laat. Paul heeft het idee dat er iets niet klopt. Ze wordt (alweer) kwaad om niks. Ook komt hij erachter dat ze een ex heeft. Een dode ex ..
Hoofdstuk 7;
Paul is klaar met Kim, en dat gaat hij haar vanavond vertellen. Eerst ontmoet de band John, van Jupiter productions. Paul ziet het niet zo zitten, hij wil allemaal dingen veranderen. Hij vertelt John dat hij erover zal denken.
Hoofdstuk 8;
Paul en Kim hebben weer afgesproken. Nu gaat hij het zeggen … maar weer pakt ze hem in. Hij zegt dat hij haar even niet wil zien. Eerst snapt Kim het niet, maar later na is ze woedend! Ze slaat hem zelfs, maar daarna gaat het weer precies het zelfde als altijd; ze zegt dat het haar heel erg spijt. Paul heeft er genoeg van, en loopt weg.


Hoofdstuk 9;
Paul moet alles nog even laten bezinken van die daar daarvoor als hij weer een mail krijg van Kim. Ze schrijft dat ze hem nog een kans geeft. Paul mailt terug dat hij dat niet wil en dat het oer is. Weer is Kim woedend en bedreigt hem met een vreselijke mail. In die mail staat dat ze hem pijn wil doen en dat hij niet moet denken dat ik mensen ongestraft kan kwetsen.

Hoofdstuk 10;

De band gaat weer repeteren. Het gaat goed, en ze besluiten om akkoord te gaan met het aanbod, onder een paar voorwaarden. Als Paul naar huis wil gaan staat Kim daar. Ze zoenen lang en intiem, maar kim is nog steeds heel boos en bijt een stuk oor af! Paul is woest, en zegt dat het nu echt over is, voor altijd!
Hoofdstuk 11;
Paul belt met Kees van Oven, en ze spreken af op zaterdag om half 2. Daarna belt de café eigenaar Woppie of ze kunnen optreden. Paul zegt dat ze wel kunnen, en het optreden gaat geweldig en het publiek gaat uit hun dak. Als ze klaar zijn gaan ze naar huis. Paul loopt naar buiten om zijn fiets te pakken als hij Kim in de verte ziet staan. Bang fiets hij snel weg, en gelukkig volgt ze hem niet.
Hoofdstuk 12;
Paul had deze week veel aan de site van de band gewerkt. John was ook nog komen kijken, en hij had een paar dingen veranderd. Het liedje ging er wel op veruit. Zijn moeder zei dat er een meisje had gebeld. Waarschijnlijk Kim dus … Ook kreeg hij nog mail. Kim mailde dat ze zelfmoord wou plegen. Paul schrikt, en mailt terug dat ze hem met rust moet laten.
Hoofdstuk 13;
Kim wil dat ze hem belt, voordat het te laat is Paul reageert niet en gaat repeteren. Daar is Berber, de zus van Willem. Paul vindt haar erg aardig en ze gaan samen naar de kermis. Hij vertelt haar alles over Kim, maar heeft niet in de gaten dat ze maar 100m achter hun loopt.
Hoofdstuk 14;
Het optreden ging geweldig, totdat opeens de politie binnen kwam vallen. Flip werd opgepakt voor drugs. Gelukkig wou Berber invallen, en konden ze dus nog spelen. Toen ze klaar waren met spelen schrok Paul. Achter in de zaal stond Kim. Even keek Paul weg, en toen hij weer terugkeek was ze opeens verdwenen. Paul trekt zich er niks van aan, maar als hij thuis komt blijkt dat ze hem toch niet met rust heeft gelaten. Hij heeft 23 mails van een fan. Hij leest er een. De rest verwijderd hij direct. De ‘fan’ was Kim.
Hoofdstuk 15;
De band repeteert weer en Kees van Oven komt kijken (Jupiter Productions) Hij zeurt alleen maar, maar John staat nog steeds achter hun. Later fiets Paul naar huis en ziet dat zijn oude fiets is gemold door Kim. Berber troost hem, maar Kim heeft ook wraak genomen op haar. Op de muur van haar huis heeft ze met graffiti gespoten; Berber is een hoer.
Hoofdstuk 16;
De remmen van de snorfiets van Willem zijn ‘opeens’ kapot. Hij houd er niks ergs aan over, maar Paul vindt het maar raar. Ook John van Hulst zit in een dip, hij is ontslagen, maar toch wilt hij door met de jongens. Hij heeft er de volle vertrouwen in. Die avond spreekt Berber af met Paul. Ze gaat eerst naar een vrienden, en als ze naar het café wil lopen waar ze met Paul heeft afgesproken, probeert een zwarte scooter haar drie keer te overrijden! Gelukkig kan Berber ontsnappen.
Hoofdstuk 17;
Er gebeurt van alles dat Paul niet wil. Kim wordt helemaal gek, en dat moet stoppen ook. Hij spreekt met Kim af om 4 uur om naar een café te gaan, maar Kim mag het erg niet verlaten dus spreken ze af bij een boshut. Paul is bang en nerveus. Hij stapt de blokhut in, krijgt een klapt, en weg is Paul.
Hoofdstuk 18;
Als Paul wakker wordt zit hij vastgebonden aan een stoel. Dan komt Kim. Ze wil met hem praten. Ze vertelt over haar ex (Felix), over hun, en dat ze bijna naar een gekkenhuis moest. Als ze een kus wil, tuft Paul in haar gezicht. Ze is boos en slaat hem, alweer. Als ze weggaat maakt ze hem vast aan een snoer. Hij mag niet bewegen, anders zal alles ontploffen, inclusief Paul.
Hoofdstuk 19;
Paul en Berber hadden afgesproken, maar als Paul niet komt opdagen besluit Berber om hem te gaan zoeken. Ze gaat naar Pauls moeder die haar vertelt dat hij nar Jebsteyn moet gaan. Als ze daar is hoort ze een mondharmonica. Ze loopt die richting in, en ziet de blokhut. Daar is Paul, vastgebonden. Berber gaat door het raam naar binnen, maar dan komt Kim. Ze bindt Berber vast, en dat gaat ze weer.
Hoofdstuk 20;
Berber probeert met alle macht hun los te krijgen als ze opeens iets horen. Water. Nee, het stinkt. Spiritus! Kim wil alles in de fik steken! Zo snel als ze kan probeert Berber hun los te krijgen. Het kost haar vreselijk veel moeite, maar dan lukt het. Zo snel als ze kunnen vluchten ze weg.
Hoofdstuk 21;
Berber en Paul zitten op het terras. Alles is weer zoals het hoort te zijn. Kim zit vast. Morgen is het politieverhoor, en daarna spreken Berber en Paul af. Gelukkig is alles toch nog goed afgelopen.


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.