Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Naar de brugklas door Caja Cazemier

Beoordeling 4.2
Foto van een scholier
Boekcover Naar de brugklas
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo/vwo | 703 woorden
  • 21 februari 2005
  • 33 keer beoordeeld
Cijfer 4.2
33 keer beoordeeld

Boekcover Naar de brugklas
Shadow
Naar de brugklas door Caja Cazemier
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
1. Waarom heb ik voor dit boek gekozen? Ik heb voor dit boek gekozen, omdat ik dacht van ik zit nu in de brugklas, en dan lees ik wat ik allemaal al beleeft heb. Het heeft ook een mooie uitstraling het boek daar bedoel ik mee dat het er kleurig uitziet. Dat ziet u ook op de voorkant van mijn boekverslag daar staat het boek op. En ik dacht dat is wel een leuk boek om inde vakantie te lezen dus daarom heb ik die uitgekozen. Op de boeken lijst sprak hij mij ook al aan alleen de titel al dus daarom heb ik dit boek uitgekozen. 2. Welke persoon (personen) in het boek vond je het leukst (aardigst) en waarom? Ik vond Isa het leukste en aardigste, omdat ze heel gezellig is en heel aardig en veel beleeft in het boek ze is nog al klein en dus veel omvergeduwd word en daarom wordt ze veel geholpen door kinderen uit haar klas en ze ontmoet een vriend uit de 3de en helpt haar tegen die jongens in te gaan en dan hoort ze dat hij (de pest kop) ook gepest werd in de eerste en dat die jongen die nu in de 3de zit hem toen gepest heb ze hebben hem ook onder uitgehaald en op ze pet gekladderd loser. Dus ik vond haar wel het leukst zij beleeft heel veel dan op de middelbare school op het Max Havelaar College.
3. Welke persoon (personen) in het boek vond je het vervelends en waarom? Ik vond de pest koppen het vervelends ,omdat ik vind pesten helemaal niet leuk dus dat is vervelend vooral als ze je onder uit halen en optillen je dan weer weg gooien. Dat is natuurlijk nooit leuk en ik vind ook dat ze daar aan iets moeten doen ook dat ze steeds bruggers genoemd worden die andere zijn het toch ook ooit is geweest dus daar kunnen ze eigenlijk niks over zeggen. Maar die pest koppen vind ik dus het vervelends! 4. Wat zijn voor jou de hoogtepunten van het boek? 1. het advies naar welke school en groep kan.! 2.dat ze de musical hadden dat is natuurlijk hartstikke spannend als alles goed gaat!!! 3. de eerste dag dan gebeuren er allemaal spannende dingen! 4. en het eind natuurlijk dat er gezoend gaat worden maar daar vertel ik straks meer over! 5. Zou jij hetzelfde hebben gedaan als de hoofdpersoon van het boek? Op welke momenten in het verhaal zou jij anders hebben gehandeld en waarom? Ja, ik zou wel het zelfde gedaan hebben maar op bepaalde momenten zoals Isa de band was lek gestoken en ze stapte bij iemand anders achter op terwijl ze hem niet kende
Dus dat zou ik niet doen maar voor de rest zou ik wel het zelfde doen maar als ik zou van de trap getrokken worden dan zou ik naar me mentor gegaan zijn. 6. Hoe vond je de afloop van het verhaal? Ben je hier tevreden mee? Ja, ik ben hier te vrede mee want het was super romantisch met een zoen liep het af want Jesse die was verliefd op Isa maar dat wist hij nog niet en aan het eind wel dus het liep super romantisch af!!! 7. Wat is je uiteindelijk algemenen mening over het boek? Ik vind het een heel leuk boek ook romantisch spannend boek er is veel in te beleven ik denk dat er een 9 voor geef ik vond het namelijk een super leuk boek er viel veel te beleven 8. Aan wie zou je het boek aan raden om te lezen? Ik zou het boek aan raden om te lezen voor kinderen tussen de10 en de 13 jaar oud want als je te jong bent snap je er niet zoveel van en dan ben je er ook niet echt mee bezig en als je te oud bent dan vind je het te saai dus ongeveer tussen die leeftijden.
9. Waarom zou je wel/niet nog een boek van deze schrijvers lezen? Ik zou nog wel een boek van deze schrijvers lezen want ze kunnen een boek spannend, romantisch en gezellig leuk maak allemaal in 1 boek dus daarom ga ik zeker nog een boek van hun lezen en misschien ook nog wel een boekverslag er van maken.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Naar de brugklas door Caja Cazemier"