ADVERTENTIE
Luisterboeken: de makkelijke optie? Lars is niet echt een fan van lezen. Daarom gaat hij op zoek naar de beste manieren om door zijn leeslijst heen te komen. Red je het met alleen maar samenvattingen, of is een e-reader of luisterboek een betere optie? Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Storytel.

Probeer 30 dagen gratis
De drieling Joan, Hanna en Tanja zijn bij hun geboorte in een weeshuis geplaatst, omdat hun moeder dood ging door een verkeersongeluk.
Joan werd al snel geadopteerd, omdat ze een heel lief,klein meisje was. Een paar jaar later werd Hanna ook geadopteerd door een groot pleeggezin, omdat ze een kind blij wouden maken met een echt leven. Toen bleef alleen Tanja nog in het weeshuis. Zij deed er alles aan om niet geadopteerd te worden, zoals boos kijken, huilen, krijsen als iemand haar wou optillen, stampen, gillen, spugen, etc… dus bleef Tanja alleen over.

16 Jaar later krijgt de drieling een brief van de notaris.
Daarin staat dat ze op 7 mei naar de notaris moesten komen.

Door het bezoekje aan de notaris verandert hun hele leven. Ze wisten niets van elkaars bestaan af, omdat iedereen dat geheim hield. Maar door het bezoekje aan de notaris krijgen ze plots alledrie familie.

Ze krijgen een brief met allemaal informatie mee over hun moeder en “vader”, en een gouden ketting met een papegaaibedeltje eraan. eerst wisten ze niet waarvoor dat bedeltje was, maar daar kwamen ze later achter.

Ze kregen te horen dat ze een vader hebben, maar dat ze hem niet kennen. Ze gaan zelf op zoek naar hun “verloren” vader. Na veel onderzoek blijkt hun vader een beroemde engelse muzikant te zijn en John Tana te heten. Én hij houdt van papegaaien en zure haring.
Ze kopen een kaartje voor zijn optreden in Amsterdam en gaan naar het optreden. Na het optreden mogen ze even met hem praten en ze maken een andere afspraak.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

..

..

ik vind dat je het heel goed heb gedaan... je krijgt van mij een 6 xxxx

2 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast

I.

I.

heel goed gedaan!!!!1

7 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast

D.

D.

wat voor soort verhaal is mzzl meiden beroemd?

8 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast