Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Liefdesverdriet door Karel Eykman

Beoordeling 5.1
Foto van een scholier
Boekcover Liefdesverdriet
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo/vwo | 293 woorden
  • 5 juni 2007
  • 9 keer beoordeeld
Cijfer 5.1
9 keer beoordeeld

Boekcover Liefdesverdriet
Shadow
Liefdesverdriet door Karel Eykman
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting: Het gaat over een meisje, Monika (16) en zij heeft een vriendje, Peter. Monika houdt heel veel van Peter, maar als hij het op een dag uitmaakt is Monika helemaal in de war. Peter zegt dat hij het heeft uitgemaakt omdat hij niet meer verliefd is. Maar dat vindt Monika een slappe smoes en daar gaat ze achter aan. Ze probeert uit te zoeken waarom hij het echt heeft uitgemaakt. Maar ondertussen gaat haar leven gewoon door. Nou ja, gewoon? Ze is helemaal in de war en ze is ook ontzettend kwaad. En iedere keer moet ze weer huilen als ze iets ziet wat haar aan Peter herinnert. En uiteindelijk is ze weer goede vrienden met Peter en loopt het toch allemaal goed af. Mening: Spannend: Ik vind het boek spannend, omdat zij heeft hele erge problemen en het lijkt steeds goed te komen maar dan loopt het weer slecht. En daardoor wordt het een spannend boek. Ik wilde meteen doorlezen. Het is echt een spannend boek wat je in één keer moet uitlezen.
Leuk: Het is een leuk boek, want iemand heeft problemen. Niet dat het zo leuk is dat iemand problemen heeft, maar het is leuk want een probleem kun je op verschillende manieren oplossen en dat doet ze ook. En ze probeert steeds iets anders. En het is wel een verrassend boek, want als je denkt dat iets goed komt dan komt het niet goed. En wat je denkt dat gaat gebeuren, gebeurt niet. Meeslepend: Ik vind het een meeslepend boek, omdat je wordt echt in het boek meegetrokken. Dat komt omdat alles heel precies beschreven staat. En haar problemen staan zo goed beschreven dat je heel makkelijk meeleeft met Monika. Je denkt mee hoe ze het zou kunnen oplossen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Liefdesverdriet door Karel Eykman"