Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Kussen en Krullen door Caja Cazemier

Beoordeling 5.8
Foto van een scholier
Boekcover Kussen en Krullen
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo/vwo | 278 woorden
  • 24 april 2007
  • 52 keer beoordeeld
Cijfer 5.8
52 keer beoordeeld

Boekcover Kussen en Krullen
Shadow
Kussen en Krullen door Caja Cazemier
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
1. de titel van het boek is kussen en krullen
2. het boek is geschreven door caja cazemier
3. de uitgever van het boek is Ploegsma in Amsterdam 2004
4. de hoofdpersoon van het boek is Kirsten. Kirsten heeft krullend haar en geeft veel om de mode. Ze is op school een aantrekkelijk meisje. Ze is jaloers op kinderen die iets beter kunnen dan haar. Op school wil ze vooral lol maken. 5. Alles wat er gebeurt in het boek speelt zich voornamelijk op school en bij kirsten thuis. Het staat heel duidelijk in het boek waar het zich afspeelt. het huis en school zijn twee belangrijke plaatsen omdat daar de meeste dingen gebeuren. 6. Het verhaal speelt zich af in deze
tijd. Het zou zich niet ver in het verleden kunnen afspelen omdat Kirsten dingen heeft die nog niet zo heel lang bestaan. 7. Het probleem van het boek is dat Kirsten vaak jaloers is. Daardoor zegt ze kwetsende dingen die ze niet zo bedoelt. Daarom is ze haar beste vriendin kwijtgeraakt. 8. De vader van kirsten had een vriendin waar kirsten het heel goed mee kon vinden. Maar haar vader en de vriendin gingen uit elkaar. Kirstens vader wou niet dat kirsten haar nog zag. Later in het boek hebben ze de ruzie tussen Kirstens vader en haar vriendin goedgemaakt en nu zijn we samen. Kirsten heeft ook haar beste vriendin Lieke terug. 9. Kirsten heeft nagedacht over haar postitieve punten. Ze kwam erop dat ze mooie krullen had en goed kon kussen. IK vond het verhaal leuk omdat er veel grappige maar ook ontroerende stukjes in staan. Sommige stukjes waren wel saai want dat ging echt over de mode enzo en dat boeit me niet.

REACTIES

R.

R.

niet goed de inhoud vertelt

9 jaar geleden

L.

L.

ben het met je eens

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Kussen en Krullen door Caja Cazemier"