Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Krassen door Elle van den Bogaart

Beoordeling 3.8
Foto van een scholier
Boekcover Krassen
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 276 woorden
  • 31 juli 2007
  • 46 keer beoordeeld
Cijfer 3.8
46 keer beoordeeld

Boekcover Krassen
Shadow
Krassen door Elle van den Bogaart
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Naam van het boek : Krassen Schrijfster : Elle van de Boogaart Vertaling titel : Ik denk als ik de titel zie dat de hoofdpersoon zich snijdt/krast. Verklaring titel : Ik denk dat de titel goed bij het verhaal past omdat de hoofdpersoon uit het boek zichzelf snijdt door alle problemen die hij heeft (bijv. dat zijn moeder zelfmoord heeft gepleegd) Echt gebeurd of niet : Ik denk dat het verhaal echt gebeurd zou kunnen zijn omdat het allemaal erg realistisch is. Omdat veel jongeren met dezelfde problemen kampen als de hoofdpersoon. De hoofdpersoon : De hoofdpersoon is een jongen die Kars heet. Hij is een jaar of 14/15. En zijn kledingstijl is gewoon net als de meeste jongeren zich kleden. Hij is heel zachtaardig en vaak erg stil. Wat de hoofdpersoon erg bijzonder maakt is dat hij erg nieuwsgierig is naar de zelfmoord van zijn moeder. De bijpersonen zijn erg belangrijk voor Kars zij proberen hem op het rechte pad te houden.
Bijpersonen : De bijpersonen zijn : - Tine , de zus van kars. - De vader van Kars. - De opa en oma van Kars. - Tante Marianne , de tante van Kars. - Josje, Een vriendin van Kars. - Pien, Het vriendinnetje van Kars. - De moeder van Kars. - Peter Owen, De halfbroer van Kars Het begin : Het verhaal begint als Kars uit zijn bed stapt en erachter komt dat hij zich verslapen heeft. Hij denkt dan aan zijn moeder die zelfmoord heeft gepleegd, en wat er toen gebeurd is die dag. Het einde : Het einde is een gesloten einde. Het eigenlijke verhaal eindigt wanneer de hoofdpersoon met een vriendin naar een concert van Anouk gaat en daar de ruzie bijlegt.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Krassen door Elle van den Bogaart"