I love D.M. door Hans Kuyper

Beoordeling 6.2
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas vmbo | 323 woorden
  • 24 juli 2007
  • 60 keer beoordeeld
  • Cijfer 6.2
  • 60 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2005
Pagina's
116
Oorspronkelijke taal
Nederlands

Boekcover I love D.M.
Shadow
I love D.M. door Hans Kuyper
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Samenvatting
Douwe wordt gevraagd om model te zijn voor een poster voor de Europese Unie. de vrouw die deze foto maakt heet Debbie. Debbie is ongeveer het dubbele aan leeftijd als Douwe (waarschijnlijk een jaar of 30?) en ze doet overdreven lief tegen hem. ook zoent ze met hem en probeert verder te gaan. Douwe houd dat tegen omdat hij in Friesland (waar hij eerst woonde) een vriendin (Hinke) heeft. als hij daarmee ruzie krijgt gaat hij steeds meer met Debbie om. hij vertrouwd haar helemaal. Ondertussen heeft de moeder van Douwe (Jeltje) een soort relatie met Rein. Omdat ze dominee is vinden de mensen die bij haar in de kerk komen dat niet kunnen. de moeder van Linda flipt helemaal, ze bedreigt Jeltje en doet haar dingen aan. Als Debbie Douwe uitnodigt om langs te komen word Douwe door de moeder van Linda van zijn fiets getrokken. hij schaaft zijn knie open maar fiets toch door naar Debbie. Debbie's man Luuk doet heel normaal als Douwe binnen komt. hij zegt wel dat hij "er van weet" Debbie doet ontzettend lief tegen Douwe en helpt hem met zijn wond. dan wil ze verder gaan. ze gaat strippen. eerst vind Douwe het allemaal wel goed, maar ineens vindt hij het niet goed voelen. hij springt op en rent de eerste de beste deur uit. dit is een grote spiegel en daarachter staat: Luuk, met een filmcamera. als hij terug kijkt naar de deur ziet hij dat hij vanaf die kant doorzichtig is. Debbie en Luuk zijn helemaal niet goed! ze waren van plan filmpjes te maken van als Douwe "het" met Debbie zou doen! verschrikt rent Douwe dan weg. op het strand komt hij Anouk tegen en hij vertelt het aan haar. samen laten ze Debbie arresteren. Na een paar dagen fikt de keuken van het huis van Douwe en Jeltje af. dit is gedaan door de moeder van Linda. zei wordt uiteindelijk ook gearresteerd

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

J.

J.

Debbie is 22 jaar staat in het boek vermeld. Het klopt dus niet helemaal dat Douwe 2x zo jong is als Debbie aangezien hij zelf net 14 is geworden.

14 jaar geleden

Andere verslagen van "I love D.M. door Hans Kuyper"