Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Hoe overleef ik (zonder) liefde? door Francine Oomen

Beoordeling 9
Foto van een scholier
Boekcover Hoe overleef ik (zonder) liefde?
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vmbo | 239 woorden
  • 22 november 2014
  • 3 keer beoordeeld
Cijfer 9
3 keer beoordeeld

Boekcover Hoe overleef ik (zonder) liefde?
Shadow
Hoe overleef ik (zonder) liefde? door Francine Oomen
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

 

mijn boek gaat over Rosa , Rosa is al een grote puber ze heeft al een vriendje die heet Vincent maar iedereen noemt hem Neuz , Neuz woont helemaal in Groningen  . Ze zou dit weekend met hem afspreken maar dat ging niet door want hij was ziek . Rosa moet altijd met de trein naar school eerst fietst ze naar het station en dan moet ze haar fiets binnen in de trein zien te krijgen op een dag zijn er zo veel mensen dat Rosa nauwelijks met haar fietst de trein in komt maar dan helpt een jongen haar hij heet Jim Rosa kent hem niet maar ze beginnen met elkaar te praten. Rosa wou Neuz verassen om zelf naar hem toe te gaan haar vriendinnen vinden het een leuk plan en rosa gaat er naar toe maar dan betrapt Rosa hem hij was helemaal niet ziek Rosa word woedend en dumpt hem . Rosa heeft ook al het druk met haar vriendin Noa steunen Noa heeft thuis veel problemen en ze is het huis uit gelopen en overnacht tijdelijk bij Rosa . Op een avond gaat Rosa en Noa naar de discotheek in die discotheek komt Rosa Jim tegen en Neuz . Rosa komt in de discotheek achter dat Jim homo is en Rosa vond hem nog wel een beetje leuk . Rosa heeft het later uitgepraat met Neuz en ze hebben weer . En Noa heeft een mooie brief naar haar ouders geschreven

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Hoe overleef ik (zonder) liefde? door Francine Oomen"