Hoe overleef ik mijn eerste zoen? door Francine Oomen

Beoordeling 4
Foto van een scholier
Boekcover Hoe overleef ik mijn eerste zoen?
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 257 woorden
  • 5 februari 2011
  • 4 keer beoordeeld
Cijfer 4
4 keer beoordeeld

Eerste uitgave
2001
Pagina's
133
Oorspronkelijke taal
Nederlands
Prijzen
Jonge Jury (2003 Genomineerd) , Jonge Jury (2004 Winnaar)

Boekcover Hoe overleef ik mijn eerste zoen?
Shadow
Hoe overleef ik mijn eerste zoen? door Francine Oomen
Shadow
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Samenvatting
Rosa verhuist van Den-Bosch naar Groningen. Het gaat helemaal niet goed met Rosa, ze heeft geen vrienden op school en alleen Karien mag ze een beetje ze heeft telkens ruzie met haar stiefvader (Alexander). Het enige wat ze nog heeft is haar computer waarmee ze naar Esther, Jonas en Sasha kan mailen. Haar moeder is zwanger van Alexander en besteed helemaal geen aandacht meer aan Rosa.

Op een dag gaat het niet goed met de baby, ze moet gauw naar het ziekenhuis omdat haar half broertje te vroeg word geboren. Alexander kan niet meer bij Rosa zijn is dag en nacht alleen thuis. Ze ontmoet een jongen. Hij is knap, en woont vlak bij haar op het plein. Vaak komt hij naar haar toe via het dak, om een praatje met haar te maken. Al gauw krijgen Thomas en Rosa verkering

Dan wil Rosa Thomas verrassen, en klimt naar zijn raam toe op het dak en kijkt door het raam. Ze ziet Thomas met een ander meisje zoenen, Het is niet zomaar een meisje nee het is Karien. Van de schrik viel ze bijna van het dak. De overbuurman zag het en belde de brandweer. Ze had Thomas gedumptAlexander was zo boos dat ze van huis weg liep naar Den-Bosch. Ze ging naar Ester en ging bij haar eten en toen ging de telefoon en het was Rosa’s moeder. Ze zij dat Rosa naar huis moest komen en ze was niet boos, Jonas en Sasha kwamen ook nog en Jonas en Rosa kregen verkering.


REACTIES

A.

A.

het is nogal raar ingestemt

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Hoe overleef ik mijn eerste zoen? door Francine Oomen"