Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Hoe overleef ik met/zonder vrienden? door Francine Oomen

Beoordeling 6.5
Foto van een scholier
Boekcover Hoe overleef ik met/zonder vrienden?
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vwo | 228 woorden
  • 3 maart 2008
  • 40 keer beoordeeld
Cijfer 6.5
40 keer beoordeeld

Boekcover Hoe overleef ik met/zonder vrienden?
Shadow
Hoe overleef ik met/zonder vrienden? door Francine Oomen
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
SAMENVATTING!

De hoofdpersoon is Rosa. Rosa’s moeder heeft zonder met haar te overleggen een nieuw huis gekocht, samen met haar nieuwe vriend. Rosa is hier best wel boos over.
Vanwege de verhuizing kan Rosa niet met haar moeder en broertje op vakantie. Daarom wil ze samen met Jonas, Noa, Sascha, Carmen en Joya op vakantie naar Zuid-Spanje. Maar haar moeder is het hier niet mee eens. Dus daarom wordt het een weekje Terschelling. Op de boot komt Sascha 2 jongens tegen, met wie ze het goed kan vinden. Rosa en de rest zouden eigenlijk liever naar een natuurcamping gaan, maar Sascha wil naar camping ‘De Peereboom’, dat is een jongerencamping waar de twee jongens ook heen gaan. De rest ziet het eigenlijk niet zitten om naar die camping te gaan, maar ze besluiten het toch maar te proberen. Op de vakantie gebeurt er van alles. De camping is verschrikkelijk! Er lopen elke nacht dronken mensen rond, en daardoor kunnen ze onmogelijk slapen. Ze krijgen allemaal problemen met dronken mensen, en net als alles ECHT verkeerd lijkt te lopen blijkt dat Rosa’s moeder ook stiekem naar Terschelling is gegaan. Normaal zou Rosa dit haar moeder niet vergeven, maar dit keer is ze heel blij dat ze haar moeder ziet. Ze blijven nog een paar dagen op een andere camping, en zo hebben ze toch nog een leuke vakantie!

REACTIES

T.

T.

heal erg klijn stukje tekstt gean verslag ecgt :( Xthaturkishgirl

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Hoe overleef ik met/zonder vrienden? door Francine Oomen"