Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Herfstlied door Simone van der Vlugt

Beoordeling 3.5
Foto van een scholier
Boekcover Herfstlied
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 285 woorden
  • 14 januari 2011
  • 41 keer beoordeeld
Cijfer 3.5
41 keer beoordeeld

Boekcover Herfstlied
Shadow
Herfstlied door Simone van der Vlugt
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Opdracht: betoog


Littenkens
Dat gevoel van het houdt me uit mijn slaap, ontneemt me mijn eetlust en maakt dat ik me slecht kan concentreren op mijn werk. (dit is een citaat uit het boek Herfstlied van Simone van der Vlugt). Ik vondt dit een niet zo leuk boek. Ik zou Herfstlied alleen aanraden aan mensen die snel kunnen lezen. Ik Zelf vindt het niet echt een goed boek voor mij is het veel te langdraadig.

Dit boek begint heel aantrekelijk, maar het wordt al snel minder spannend en heel lang draadig. Alles wordt tot in detail omschreven. van daar dat het boek ook redelijk dik is. Door dat het zo lang draadig is uitgelegd is het niet heel spannend om te lezen dus je leest het niet snel uit.

Het boek is ook heel slecht op gebouwd. Want de eerst 3 hoofdstukken zijn redelijk spannen alleen na die hoofstukken wordt het steeds saaier en minder leuk om te lezen. Pas bij de laatste 4 hoofdstukken wordt het wat spannender, dus die lees je wel weer snel uit.

Het boek heeft ook een gesloten einde. Dat is erg jammer want een boek met een openeinde is over het algemeen veel spannender en aangezien het boek al niet zo een top opbouw had is dat erg jammer.

Daarin tegen is het boek wel goed van uit de hoofd persoon geschreven en af en toe komt er ook een hoofdstuk in voor van uit iemand anders geschreven bv de beste vriendin van de hoofdrolspeelster die haar dus zou vermoorden uiteindelijk.

Kortom het is een typisch boek voor de echt fans van Simone v.d Vlugt begint spannend is wel erg landraadig in niet snel te lezen en heeft een gesloten einde.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Herfstlied door Simone van der Vlugt"