Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Genadeloos door Luc Deflo

Beoordeling 6.8
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 286 woorden
  • 24 februari 2019
  • 8 keer beoordeeld
  • Cijfer 6.8
  • 8 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2013
Pagina's
320
Oorspronkelijke taal
Nederlands

Boekcover Genadeloos
Shadow
Genadeloos door Luc Deflo
Shadow
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

Auteur: Luc DefloUitgever: Manteau ThrillerAantal bladzijden: 298 pag.Genre: ThrillerVerschijningsdatum: februari 2013Samenvatting: Het boek gaat over een meisje (Sharee) die vermist is, en gezocht wordt door een team van speciaal opgeleide agenten (cel 5). Ze was maandag niet op school en niemand had haar gezien. Ze had haar moeder vertelt dat ze in het weekend bij haar vriendinnetje Lisa de Backer ging gaan slapen. Als de politie Lisa ondervraagt weet ze van niets ze heeft haar vriendin Sharee het hele weekend niet gehoord of gezien, na verder onder zoek bleek dat Lisa verschillende keren een onbekend nummer had gebeld. Cel 5 besluit om haar nogmaals te ondervragen deze keer weet ze wat meer te vertellen. Ze vertelt dat Sharee een vriendje had, hij heette Ashouf en verbleef illegaal in het land. De agenten denken dat ze hiermee op het juiste spoor zitten en gaan een kijkje nemen in het verlaten huis waar zijn gsm signalen vandaan komen. Ook dit spoor blijkt dood te lopen. Er was dus nergens een spoor van Sharee. Maar de agenten geven niet op, even later wordt Sharee haar rugzak terug gevonden en duikt er een video op van Sharee op een feest. Dit blijkt ook op een dood spoor te lijden tot de agenten binnen de familie van Sharee beginnen te zoeken. Ze vinden wie de vader is van Sharee (die bij haar alleen staande moeder woonde). Ze doen verder onderzoek en komen uiteindelijk terecht bij Sharee haar halfzus (Britt Van Steen). Zij was ook het meisje waarmee ze laatst gezien was op het feest. In de laatste 20 pagina’s vertelt Britt hoe ze haar halfzusje vermoordde met een mes, omdat er niemand mocht achterkomen dat ze een halfzus had.


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.