Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Geheime operatie door Jack Didden

Beoordeling 6.8
Foto van een scholier
Boekcover Geheime operatie
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo/vwo | 314 woorden
  • 7 april 2006
  • 42 keer beoordeeld
Cijfer 6.8
42 keer beoordeeld

Boekcover Geheime operatie
Shadow
Geheime operatie door Jack Didden
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Titel: Geheime operatie Auteur: Jack Didden Samenvatting: Het begint allemaal bij het oude huis van Paul. Daar woont hij met z’n moeder, Miriam. Ze werd daar doodgeschoten door 2 mannen. Paul kon nog net ontsnappen door over het balkon te springen. Hij kwam later terecht in een ziekenhuis. Hij werd opgehaald door een man die zei dat hij bij de politie werkte. Paul noemde hem Zwart. Miriam had gezegd dat z’n vader een crimineel was die in drugs handelde, later blijkt dat Miriam en z’n vader niet zijn echte ouders zijn. Na de dood van Miriam ging hij bij pleegouders wonen. Paul was eigenlijk een kloon van een zoon van een stel steenrijke mensen. Ze wilden graag dat wanneer hun zoon Tony Baker ziek was dat hun kloon Paul een lichaamsdeel kon geven aan Tony. Dat was dus zo. Tony had kanker aan z’n nieren, dus ze hadden een nier van Paul nodig. Toen hij bij zijn pleegouders was werd hij opgehaald door een man die zei dat hij z’n oom Jim was en dat hij zijn echte ouders gevonden heeft in Amerika. Hij neemt Paul mee naar Amerika. Daar ontmoet hij z’n zogenaamde ouders. Als hij binnen is valt hij in slaap op de bank en wordt weer wakker in een ziekenhuis. Daar ziet hij oom Jim staan, Een gemene dokter Burns, en een jongen die precies op hem lijkt. Dat is Tony, de jongen waar hij een kloon van is. Ze proberen daar een nier van hem af te nemen. Maar toen zij even weg waren kwam Zwart hem redden. Hij bracht hem naar een afgelegen bungalow. Waar Zwart vertelde dat hij een kloon was. (want dat wist hij niet.) Een oude vriendin van Miriam kwam het te weten en haalde de pers erbij. Later kwam alles op TV en in kranten, dus Dr. Burns werd gearresteerd.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Geheime operatie door Jack Didden"