Het boek heet: De geheime operatieDe schrijver heet: Jack DiddenDe hoofdpersonen zijn:

Paul: een normale jongen met een bijzonder verleden.

Zijn moeder Miriam: eigenlijk niet zijn echte moeder.De samenvatting:Het verhaal gaat over Paul en zijn moeder, die een ½ jaar geleden moesten vluchten. Zijn moeder vertelde Paul, dat zij bang is voor zijn vader, een crimineel handelt in drugs.

Op een morgen wordt Paul wakker van geluiden en als hij naar buiten kijkt ziet hij twee inbrekers. Zijn moeder zegt dat hij moet vluchten, en hij springt uit ’t raam. Paul wordt wakker in het ziekenhuis. Daar hoort hij dat zijn moeder dood is.

Dan volgt er een onderzoek naar de moord en ’t verleden van het gezin.Paul ontmoet dan ook geheimzinnige mensen, Zwart en Donna, die alleen zeggen dat hij niemand moet vertrouwen. Ook ontdekt hij zelf een aantal dingen, waaronder een munt.

Opeens komt er ‘een oom’ uit Amerika, die beweert dat Paul ontvoerd is 13 jaar geleden. Hij gaat mee naar Amerika voor een DNA onderzoek. Het DNA blijkt te kloppen. Paul snapt er niets meer van.

Op bezoek bij zijn echte ouders krijgt hij drinken, en wordt hij later wakker in het ziekenhuis. Paul hoort gesprekken over een operatie, en ziet een jongen aan zijn bed staan, die sprekend op hem lijkt en er heel ziek uit ziet.

Dan wordt hij met veel moeite ontvoerd uit het ziekenhuis door Zwart en Donna, die hem gevolgd zijn vanuit Nederland. Zij blijken ook zo’n munt te hebben.

Dan blijkt uiteindelijk dat zijn moeder en Donna in Amerika gewerkt hebben aan een onderzoek, waarbij rijke mensen hun kind lieten klonen. Als zijn moeder en Donna hier achter komen, ontvoeren ze Paul.

Nu is de ‘tweelingbroer’ ziek en moest Paul opgespoord worden voor een niertransplantatie. Donna en zwart maken alles bekend aan de Amerikaanse pers en meneer baker wordt gearresteerd.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

E.

E.

hoi
ik wil u iets vragen heeft u nog informatie voor mij .
want ik doe mijn boekverslag over de geheime operatie en nu moet ik informatie over u wilt u dat pliezzzzzzzz geven
alvast bedankt .
van elke

14 jaar geleden