Geen keus door Hans Mijnders

Beoordeling 7.7
Foto van een scholier
Boekcover Geen keus
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 425 woorden
  • 25 januari 2017
  • 22 keer beoordeeld
Cijfer 7.7
22 keer beoordeeld

Boekcover Geen keus
Shadow
Geen keus door Hans Mijnders
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
SCHRIJVEN VOOR PUBLIEK
Voor klasgenoot
Ik heb voor mijn boekbespreking “Geen keus” gekozen. In het kort: De hoofdpersoon is Lisanne, ze is 15 jaar.  Ze moet verhuizen omdat haar vader een baan heeft gevonden in Eindhoven, nu woont ze in Ede. Ze gaat ook naar een andere school het “ Wouter Groen college”. Ze heeft ook nieuwe vriendinnen gemaakt: Michelle, Manon, Charlotte en Mandy. En een vriend: Kevin. Ze mist haar klasgenoot Sarah heel erg, die op haar vorige school zat. De eerste dagen gaat het goed, de vriendinnen doen aardig, maar de volgende dagen krijgt ze een brief met een bedreiging. Er staat op dat ze van Kevin af moet blijven. En ze gaat met haar vriendinnen naar de H&M, daar heeft Michelle een riem in haar tas gedaan. Toen ze naar huis ging was haar fiets in elkaar getrapt. Ze gaan ook op kamp, daar hebben ze een spelmiddag. Daar binden de vriendinnen Lisanne vast met touwen. Lisanne wordt veel gepest door de meiden. Ze durft bijna niet meer naar school te gaan. Lieke, dat is een vriendin en Kevin helpen haar. Ik raad dit boek aan om te lezen omdat het een leerzaam boek is over pesten, en het is ook nog gezellig geschreven ook!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de docent
Voor mijn boekbespreking heb ik “Geen keus” gekozen. In het kort: De hoofdpersoon is Lisanne van 15 jaar. Ze moet verhuizen omdat haar vader een baan heeft gevonden in Eindhoven, nu woont ze in Ede. Ze gaat ook naar een andere school het “ Wouter Groen college”. Ook heeft ze nieuwe vriendinnen gemaakt: Michelle, Manon, Charlotte en Mandy. En een vriend: Kevin. Ze mist haar klasgenoot Sarah heel erg, die op haar vorige school zat. De eerste dagen gaat het goed, de vriendinnen doen aardig, maar de volgende dagen krijgt ze een brief met een bedreiging. Er staat op dat ze van Kevin af moet blijven. En ze gaat met haar vriendinnen naar de H&M, daar heeft Michelle een riem in haar tas gedaan. Toen ze naar huis ging was haar fiets in elkaar getrapt. Ook gaan ze op kamp, daar hebben ze een spelmiddag. Daar binden de vriendinnen Lisanne vast met touwen. Lisanne wordt veel gepest door de meiden. Ze durft bijna niet meer naar school. Lieke, dat is een vriendin en Kevin helpen haar. Ik raad dit boek aan om te lezen omdat het een leerzaam boek is over pesten, en het is ook nog gezellig geschreven ook!      

REACTIES

T.

T.

ik vind het een leuk en spannend boek ik ga hier ook mijn boekverslag over houden ik hoop dat ik een goed cijfer haal (trouwens ik zit in de eerste op de middelbare school). ,maar is dit een leuk boek daarvoor?/

5 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Geen keus door Hans Mijnders"