Fatale liefde door Carry Slee

Beoordeling 6.8
Foto van een scholier
Boekcover Fatale liefde
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 463 woorden
  • 3 november 2015
  • 9 keer beoordeeld
Cijfer 6.8
9 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2010
Pagina's
277
Geschikt voor
bovenbouw vmbo/havo/vwo
Punten
2 uit 5
Oorspronkelijke taal
Nederlands
Literaire thema's

Boekcover Fatale liefde
Shadow

Liz en Amber raken verzeild in een web van leugens en hebben al hun vindingrijkheid en doorzettingsvermogen nodig om zich staande te houden als het leven even tegenzit. Wat begint als een onschuldig liefdesverhaal, ontwikkelt zich gaandeweg tot een superspannende thriller die je op het puntje van je stoel uitleest!

Liz en Amber raken verzeild in een web van leugens en hebben al hun vindingrijkheid en doorzettingsvermogen nodig om zich staande te houden als het leven even tegenzit. Wat begint …

Liz en Amber raken verzeild in een web van leugens en hebben al hun vindingrijkheid en doorzettingsvermogen nodig om zich staande te houden als het leven even tegenzit. Wat begint als een onschuldig liefdesverhaal, ontwikkelt zich gaandeweg tot een superspannende thriller die je op het puntje van je stoel uitleest!

Fatale liefde door Carry Slee
Shadow
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Carry Slee,fatale liefde 2010.

De titel heeft twee betekenissen

  1. Is dat het uit gaat
  2. Is dat de liefde dodelijk is

En in dit geval is het allebei

1.SAMENVATTING

Als Amber veel geld erft van overleden tante Fien. Wil ze samen met haar beste vriendin Liz een klein kledingbedrijfje beginnen . Liz heeft een relatie met Djawad. Ze zou wel willen samenwonen maar hij ziet dat nog niet zo zitten. Amber ontmoet een charmante jongen genaamd Leon, hij beweert in de tv-wereld te werken en rijk is maar eigenlijk is het een bedrieger die op Ambers geld uit is. Hij woont tijdelijk in de villa van zijn neef. Djawad krijgt een herinnering  waarin blijkt dat hij toen hij klein was een ontsteking in z’n ballen heeft gehad en die dokter zei dat hij ontvruchtbaar is. Liz blijkt zwanger te zijn en Djawad kan dat niet geloven,dat moet wel van iemand anders zijn. Om de liefdesproblemen van Liz te vergeten gaat ze samen met Amber een weekje op vakantie naar Curaçao. Na die week besluit Liz om het kind weg te laten halen. Djawad heeft weer erge pijn aan zijn ballen en gaat naar het ziekenhuis waar blijkt dat het weer een onsteking is. Na onderzoek blijkt dat hij gewoon kinderen kan krijgen. Amber gaat met Leon een weekje naar Frankrijk. Leon zegt dat hij voor zaken daarheen moet maar eigenlijk moet hij even uit het huis van z’n neef omdat er een vriend komt logeren. Djawad komt erachter dat het huis van Leon helemaal niet van hem is en zegt het tegen  Liz (hij heeft net tegen haar gezecht dat het kind van hem is, terwijl ze net abortus heeft gepleegd). Ze waarschuwen de politie. Hij blijkt een oplichter en psychopaat te zijn. Ook Amber komt erachter dat Leon een bedrieger is maar laat dat nog niet merken. Amber verzint een plan waardoor ze terug naar Nederland gaan maar als ze bijna bij België zijn merkt Leon dat er iets niet klopt.

2.FICTIE

Ik denk dathet fictie is maar het zou heel goed waar gebeurd kunnen zijn

3.BEOORDELING

Ik geef het boek een 9 .

Ik vind het een erg grappig boek omdat er veel grappen in voorkomen bijvoorbeeld: Toen ze naar Curaçao gingen had joe een kunstenaar in huis genomen die “hallucinerende kunst” ging maken.

Maar het is ook spannend bijvoorbeeld op het eind. ik heb hem nu drie keer gelezen en hij is nog steeds spannend.

En hij zou net zo goed waar gebeurd kunnen zijn. dat heb ik wel met de meeste boeken van Carry Slee, want ze kan mooi schrijven en de personages doen ook altijd precies het zelfde als wat ik gedaan zou hebben

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Fatale liefde door Carry Slee"