Een overdosis liefs door Loes Hazelaar

Beoordeling 6.4
Foto van een scholier
Boekcover Een overdosis liefs
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • vmbo | 508 woorden
  • 24 april 2007
  • 171 keer beoordeeld
Cijfer 6.4
171 keer beoordeeld

Boekcover Een overdosis liefs
Shadow
Een overdosis liefs door Loes Hazelaar
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Schrijver: Loes Hazelaar Titel: een 0verd0sis liefs. Bladzijden: 192 Genre: ROMANTISCH VERHAAL Hoofdpersoon: Kyra
Karakter: Kyra is een mooi meisje, jongens van haar school zien veel in haar maar ook jongens die haar niet zien staan. Ze is een heel lief meisje, woont in een gewoon huis. Het karakter verandert niet op het eind van haar verhaal alleen haar gevoelens voor Ramon. Bij Personen: Ramon, is waanzinnig verliefd op Kyra. Ze heeft het met hem uitgemaakt. Ze wil niks meer met hem te maken hebben. Hij is er van overtuigd haar terug te krijgen. Marieke is een vriendin van Kyra en door kyra krijgt ze ook te zien dat Ramon een slechte jongen is en leert ze Joey kennen, en ervaren ze samen een liefdes avontuur.
Plaats: het speelt zich af op school, en in een oude schuur waar Ramon Marieke en kyra vasthoudt. De plaats heeft veel met de omgeving te maken en met ramon's gevoelens. Tijd: toekomstige tijd. Het verhaal kan nou nog steeds gebeuren en is van deze leeftijd en gebeurt misschien dagelijks dat kinderen verliefd voelen en een soort van bedreiging meemaken door iemand die hopeloos verliefd is. Tijdsbeslag: ongeveer een maand. Opbouw: in het verhaal zitten een aantal flashbacks. en heeft een gesloten einde. Perspectief: vertellers perspectief Realistisch: realistisch verhaal, gebeurt ook in deze tijd. Probleem: het gaat erom dat Ramon waanzinnig verliefd is op kyra en er alles aan doet om haar terug te krijgen. zelf de stomste dingen heeft hij voor haar over. Betekenis titel: een overdosis liefs. Iets te verliefd zijn en daardoor domme dingen gaan doen. Beoordeling: spannend, heel echt, meer voor meisjes, indrukwekkend
Aangesproken: dat Ramon Kyra en Marieke ontvoert en ze vast houd en met zich zelf heel erg in de knoop zit. samenvatting: 'een overdosis liefs' Ramon is waanzinnig verliefd op Kyra. Kyra heeft het uitgemaakt, en is vastbesloten dat ze niks meer met Ramon te maken wil hebben. Marieke is iemand die met Kyra omgaat maar Kyra laat haar ook zien hoe Ramon is. en door Kyra leert ze Joey kennen. Door Joey leert ze liefde te beleven en heeft een leuke tijd met hem samen. Ramon kan er niet tegen dat Kyra niks met hem te maken wil hebben. En bedenkt een plan, hij ontvoert Kyra en Marieke. Het loopt allemaal niet zo als hij had verwacht, hij vergeet dingen en probeert zich voor te doen als iemand die het echt meent, en ze echt wat aan wil d0en. Het lukt hem gewoon niet als hij Kyra zo ziet. Het doet hem pijn als Kyra het helemaal zat is en hem eens de waarheid vertelt. Hij schrikt er van en houd zich een tijd afwezig maar komt terug. Ondertussen heeft Joey iets in de gaten gekregen en gaat op zoek. Hij vindt sporen en waarschuwt de politie en de vader van Marieke. Samen proberen ze Ramon te pakken en hem in te sluiten. Het lukt ze en Ramon wordt mee gevoerd. Marieke en Joey blijven bij elkaar en Kyra zou Ramon nooit vergeten.

REACTIES

A.

A.

er staat bij doen zo do0en

15 jaar geleden

E.

E.

heee
Kyra is toch niet alleen de hoofdpersoon?? marieke en Ramon worden ook als hoofdpersoon beschouwd. want uit hun ogen word ook vertelt!

groetjes Esther

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Een overdosis liefs door Loes Hazelaar"