Het is 'seksweek' op Scholieren.com. Samen met de Sense Infolijn geven we antwoord op al jouw seksvragen.

 


Alles over seks Alles over seks


Dit boek is geschreven door Jeff Kinney, een Amerikaanse schrijver en het is vertaald door Hanneke Majoor. Bram Botermans, de hoofdpersoon van dit boek, moet een danspartner vinden voor de schoolfeest. En dát is een MEISJE!! Het meisje dat hij als eerst in gedachten had, was al bezet. De volgende twee ook, en zo ging het maar door. Steeds dacht Bram dat hij als enige over zou blijven. Zie je het al voor je, Bram midden op de dansvloer? Zijn beste vriend Theo is zijn redder in nood. Hij heeft namelijk ook geen danspartner. Als ze dus samen geen danspartner hebben, staan ze samen voor schut! Maar Bram, Theo en de meisjes die Bram in gedachten had om ermee te dansen op de dansvloer, zijn niet de enige personages. Rik, Brams broer, vader, moeder, broertje en een paar klasgenootjes van Bram komen er ook in voor.

Bij Bram thuis is het een RAMP! Zijn totaal mislukte, en onopgevoede oom logeert namelijk bij hem thuis! Maar gelukkig is Bram om een ding wel blij. Zijn oom geeft zojuist liefdesadvies. Bram wordt helemaal in LOVE gezet, maar is hij daar wel klaar voor? Zal Bram wel een danspartner kunnen vinden? Lopen ze samen zonder danspartner over de dansvloer? Dat zeg ik pas als je het boek hebt gelezen…

Wat ik nog even kwijt wil, is dat ik je dit boek heel erg aanraad. Waarom? Nou, omdat ik het een heel humoristisch (grappig) boek vind. Hij beleeft niet alleen in dit boek spannende dingen maar ook in zijn andere delen. Hij heeft er zojuist negen!! Zijn eerste deel heet: Het Leven van een Loser, de deel die we tot nu toe als laatste deel in het Nederlands vertaald zien,  heet: Het Leven van een Loser, Niet te Filmen! Maar twee van deze serie, Het Leven van een Loser dus, is niet echt een leesboek. Één daarvan heet: Jouw leven als een Loser. (Die zie je hier links van je!)  Je kunt er zelf ook in schrijven. De andere heet: Het Leven van een Loser, Niet te Filmen! Dat is niet echt een leesboek, maar meer een boek, met foto’s en daarin zitten Brams gebeurtenissen en een paar alinea’s, waarin hij verteld wat er gebeurd. (Die zie je rechts van deze bladzijde.) Wat ik nog meer leuk vind aan deze boeken, zijn de belevenissen. Ook vind ik de plaatjes die in de boeken staan heel erg mooi. En wist je dat Jeff Kinney, de schrijver van deze boeken, ze zelf tekent? En dan nog één laatste weetje: wist je dat het nieuwe boek in Amerika, deel 8, Diary of a Wimpy Kid, Hard Luck heet? Nou dit was mijn boekverslag dus. Ik hoop dat je het leuk vind. Veel plezier met het boek!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Sandra

Sandra

Ik snap dit niet

1 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast

B.

B.

izan hoofd dit is kort jij hebt je verslag verneukt ga beter een verslag doen van groep 4 izan hoofd

2 jaar geleden

Antwoorden

poep

poep

boizan

1 jaar geleden

gast

gast

G.

G.

super leuk boek al zeg ik het zelf ik hou van het leven van een loser dus ik ben eigenlijk gewoon een SUPERFAN

2 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast

L.

L.

super leuk boek!!!

2 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast

D.

D.

Zibi

2 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast